Bilutleie i Kharkiv

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Kharkiv

Slik ordner du leiebil i Kharkiv

Slik ordner du leiebil i Kharkiv

Kharkiv %u2013 eller Kharkov %u2013 er den nest største byen i Ukraina og et viktig knutepunkt for mange bedrifter og utdannings- og kulturinstitusjoner. Selvsagt er Sixt representert med flere stasjoner for bilutleie i Kharkiv, som var landets hovedstad fra 1919 til 1934. I vårt utvalg av kjøretøy finner du leiebiler som egner seg godt for både forretningsreiser og ferier. Velg en leiebil i Kharkiv som passer dine behov, blant våre praktiske sedaner og robuste SUV-modeller. Våre stasjoner for bilutleie i Kharkiv ligger på sentrale steder i byen. Blant annet finner du oss på Kharkiv internasjonale flyplass (KRK) og på sentralbanestasjonen. Her hos Sixt får du flere goder inkludert når du leier bil i Kharkiv, som air condition og tredjepartforsikring. Skal du kjøre mye rundt i byen og kanskje utforske andre deler av Ukraina? Da kan du oppgradere til fri kjørelengde og reservere en GPS når du bestiller. Hvilken modell du får, er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst, men Sixt garanterer alltid en bil i samme kategori.
Se alle byens varierte attraksjoner med leiebil i Kharkiv

Se alle byens varierte attraksjoner med leiebil i Kharkiv

Med en leiebil i Kharkiv får du med deg alle byens severdigheter. En av de største er Freedom Square som er det tredje største torget i Europa. Flere kirker er verdt et besøk, som The Holy Shroud Cathedral og The Pokrovsky Monastery som er en av de eldste bygningene i byen. Ikke gå glipp av The Mirror Stream som står på UNESCOs verdensarvliste. Den vakre fontenen i Victory Park ovenfor operaen er et populært sted for romantiske møter, forretningslunsjer, pikniker og bryllupsbilder. Kommer du om vinteren, er det ikke langt å kjøre til en av skøytebanene eller skisentrene som ligger i området. Et av dem er Kharkow Switzerland som ligger nord i byen. Er du på familieferie, vil barna like et besøk i dyrehagen, delfinariumet eller sirkuset.
Show more
Greit å vite når du leier i Kharkiv
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kharkiv.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Kharkiv?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Kharkiv. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Kharkiv?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Kharkiv

Kan jeg bestille en langtidsleie i Kharkiv?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kharkiv?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Kharkiv

Vis mer