Bilutleie
Wuppertal
Kollaps
Tyskland // Wuppertal
Endre personlige detaljer

Leiebil Wuppertal: Sixt Bilutleie online

Trenger du en leiebil i Wuppertal? I vårt utvalg her hos Sixt har vi mange ulike kjøretøy i ulike prisklasser og kategorier. Ved vår bilutleie i Wuppertal finner du blant annet cabrioleter og sportsbiler som er perfekte dersom du skal til flyplassen i Düsseldorf. Kanskje du er på tur til Tyskland i regi av jobben? Med en stasjonsvogn som rommer alle kollegaene, eller en varebil som rommer det du trenger, har du et ypperlig utgangspunkt for å kunne kjøre i hele Ruhrområdet. Det er alltid en god idé å leie bil i Wuppertal!

 
 • Wuppertal Sentrum

  Sixt Bilutleie
  Bundesallee 218
  42103 Wuppertal

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:00
  Sø.10:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Opplev Ruhrområdet med en leiebil fra Sixt

Ved vår bilutleie i Wuppertal finner du også et stort utvalg av tilleggstjenester og ekstra tilbehør som gjør ferie- eller jobbturen til en smidig opplevelse. Hos oss finner du blant annet biler som du kan leie selv om du skulle være yngre enn 25 år gammel, og vi har også modeller med GPS inkludert. Ruhrområdet kan være vanskelig å manøvrere i, for i denne delen av Tyskland finner du mange byer tett på hverandre. Derfor bør du velge en bil med navigasjonssystem når du leier bil i Wuppertal. Husk imidlertid at vi ikke kan garantere en bestemt modell, men du får en bil i valgte bilkategori.

Gled deg til bilreisen med Sixt i området rundt Wuppertal!

Wuppertal ligger ved inngangen av Ruhrområdet i den vestlige delen av Tyskland, og her finner du byer som perler på en snor. Wuppertal kan blant annet by på en flott fasade ut mot elven, og i denne byen finner du blant annet en svevebane som er en opplevelse både for voksne og barn. Området rundt byen lar seg lettest utforske med leiebil, for togforbindelsene i denne landsdelen kan være ganske forvirrende. Ta deg en shoppingur til Düsseldorf og nyt det byen har å tilby, eller ta turen til Köln for å oppleve en by der gammel arkitektur møter nye og spennende ideer!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service