Bilutleie
Wolfsburg
Kollaps
Tyskland // Wolfsburg
Endre personlige detaljer

Leiebil Wolfsburg: Sixt Bilutleie online

Wolfsburg ligger vakkert til ved elven Aller i Niedersachsen i Tyskland. Med leiebil fra Sixt bilutleie i Wolfsburg gir du deg selv muligheten for en personlig og tilpasset reiseopplevelse. Med en jevnlig oppdatert bilpark kan vi møte dine ulike behov for turen. Glem fellestransport og rutetider. Ved våre stasjoner i Wolfsburg har vi en rekke leiebiler, både småbiler og stasjonsvogner, sportsbiler og cabrioleter. Vi skaffer også de beste modellene av SUV og 4x4 samt lastebiler og varebiler.

 
 • Wolfsburg

  Sixt Bilutleie
  Rothenfelder Str. 9
  38440 Wolfsburg

  Ma. - Fr.07:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Wolfsburg Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Willy-Brandt-Platz
  38440 Wolfsburg

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.10:00 - 15:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Wolfsburg

Klikk på linkene ovenfor for utfyllende informasjon om våre stasjoner og ekstratjenester i Wolfsburg. Vår stasjon ved jernbanestasjonen er lett tilgjengelig og har døgnåpen tjeneste for levering av bilen. Nærliggende flyplasser er Hannover (HAJ) og Braunschweig (BWE). Innlevering kan foregå til alle døgnets tider. Oppgitt pris inkluderer fri kjørelengde, tredjepartsforsikring og lokasjonstillegg, samt aircondition i de fleste biler. Vi vil at du skal trives med leiebil fra Sixt. Vi tilbyr dessuten tilleggstjenester som ekstra sjåfør og navigasjonssystem. Sixt garanterer deg at en bil i ønsket bilkategori venter deg ved avhenting, mens en spesifikk bilmodell avhenger av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Wolfsburg

Wolfsburg ligger nordøst i Tyskland. Byen er anlagt i moderne tid, som et svar på behovet for arbeiderboliger ved den gigantiske Volkswagen-fabrikken i de senere deler av 1930-årene. I dag kan man besøke det imponerende friluftsmuseet Autostadt, som eies av Volkswagen. Det har også et eget planetarium og kunstmuseum, og er en av de to best besøkte temaparkene i Europa. Wolfsburg ligger 75 km øst for Hannover, mens Braunschweig ligger noen kilometer lenger unna. Hent ut det beste av begge disse flotte områdene med en leiebil fra Sixt – når du føler for det, og helt i ditt eget tempo.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service