Bilutleie
Wilhelmshaven
Kollaps
Tyskland // Wilhelmshaven
Endre personlige detaljer

Leiebil Wilhelmshaven: Sixt Bilutleie online

Har du tenkt deg på tur og leter etter passende leiebil i Wilhelmshaven? Da har du kommet til riktig sted! Vår bilutleie i Wilhelmshaven tilbyr et bredt utvalg av forskjellige kjøretøy, og vi har flere ulike kategorier for å dekke forskjellige behov. Hos Sixt finner du mange forskjellige modeller, og vi tilbyr blant annet flotte cabrioleter og sportsbiler som du kan cruise langs strendene i det nordlige Tyskland med. Ved vår bilutleie i Wilhelmshaven finner du også stasjonsvogner og SUV-modeller dersom du er på utkikk etter en robust familiebil. Disse er også ypperlige på landeveien og under vanskeligere værforhold.

 
 • Wilhelmshaven
  Groß Belt 27
  26389 Wilhelmshaven

  Ma. - Fr.06:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:30
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Wilhelmshaven

  Sixt Bilutleie
  Groß Belt 27
  26389 Wilhelmshaven

  Ma. - Fr.06:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:30
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Ser du etter leiebil i Wilhelmshaven?

Sixt tilbyr en rekke ekstratjenester og tilbehør som gjør feriereisen eller jobbturen i denne delen av Tyskland så behagelig og enkel som mulig. Du vil nok ikke bruke for mye tid på å sjekke leiebiler i Wilhelmshaven på nettet, og derfor har vi gjort det veldig enkelt for deg. Hos oss kan du booke de tilleggstjenestene du er interessert i, og du kan bestille en ekstra sjåførtillatelse som gjør det mulig at flere bytter på kjøringen underveis. Du får også barneseter som passer våre bilmodeller. Vær oppmerksom på at vi bare garanterer bilkategori, ikke en spesifikk modell.

Besøk Wilhelmshaven og omegn i regi av Sixt!

Området rundt Wilhelmshaven er kjent for den flotte naturen og de vakre, nordtyske strendene. Her kan du slappe av og ta det rolig mens du utforsker øyene ved nordsjøen og kanskje også tar deg en dukkert. Wilhelmshaven har en flott havn som ligger like i nærheten av vår stasjon, og byen byr på en rekke spennende shoppingmuligheter. Skal du kombinere fornøyelse med jobb, kan du glede deg over at byen Bremen ligger kun en kort kjøretur unna, og her finner du blant annet en flott gamleby med mange gode restauranter og bryggerier.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service