Bilutleie
Ulm
Kollaps
Tyskland // Ulm
Endre personlige detaljer

Leiebil i Ulm: Sixt Bilutleie Online

 
 • Ulm Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Bahnhofplatz 1
  89073 Ulm

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Neu-Ulm

  Sixt Bilutleie
  Im Starkfeld 57/1
  89231 Neu-Ulm

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Ulm?

##top-descripion##

Enten du skal til Tyskland i jobbsammenheng eller bare for fornøyelser, kan Sixt bilutleie i Ulm hjelpe deg med din personlige transport. Du finner oss blant annet på Ulm sentralstasjon ettersom vi er opptatte av å ligge strategisk til for våre kunder, og våre hyggelige medarbeidere vil ta deg hjertelig imot uansett din foretrukne filial. I vår bipark kan du velge blant kategorier som 4x4, sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, luksusmodeller eller romslige minibusser. Du får ubegrenset kjørelengde med de fleste av våre leiebiler slik at du står fritt til å utforske delstaten Baden-Württemberg i det sydvestlige Tyskland.

##end-top-description##

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Ulm og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Automatgir kan du skaffe deg uten ekstra kostnader, mens tilleggstjenester som navigasjonssystem og dieselmotor enkelt kan skaffes når du utfører din bestilling. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. For din fleksibilitet på innleveringsdagen, er det mulig å avtale innlevering også utenom filialens åpningstider.

Severdigheter du kan se med leiebil i Ulm

Det er mange grunner til at Ulm er en av Tysklands mest spesielle byer, og med et eget kjøretøy fra Sixt kan du se mange av disse. Ta turen til Ulm sin enorme katedral med verdens høyeste kirkespir på hele 161 meter, hvor du kan klatre til toppen og nyte en spektakulær utsikt over byen. Elven Donau renner gjennom Ulm, og kjører du langs elvebredden vil du finne mange fine parkområder som egner seg godt for en joggetur eller piknik med familien. Med leiebil i Ulm kan du også besøke "Fiskerkvarteret" — en svært sjarmerende gammel bydel med gammel trehusbebyggelse.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service