Bilutleie
Uelzen
Kollaps
Tyskland // Uelzen
Endre personlige detaljer

Leiebil Uelzen: Sixt Bilutleie online

Dersom du leter etter en leiebil i området mellom Hannover og Hamburg, bør du satse på en leiebil i Uelzen! Hos Sixt finner du mange forskjellige bilkategorier, og du kommer garantert til å finne et kjøretøy som passer for deg og dine behov ved vår bilutleie i Uelzen. I vårt utvalg finner du blant annet mange forskjellige sportsbiler og cabrioleter som gjør jobbreisen litt mer spennende. Eller sats på en stasjonsvogn når du leier bil i Uelzen, for med denne har du plass til hele familien. Med våre bilmodeller blir ferien eller jobbreisen i Tyskland en suksess.

 
 • Uelzen

  Sixt Bilutleie
  Celler Str. 1a
  29525 Uelzen

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sjekk vår bilutleie i Uelzen!

Det er ikke alltid enkelt å bestemme seg for en bilkategori når man ser etter leiebil, men uansett valg finner du biler med mye forskjellig ekstrautstyr hos Sixt. Når du leier en bil i Uelzen, har du blant annet muligheten til å leie bil der GPS allerede er inkludert. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å finne frem når du er på reise i Tyskland. Bare vær oppmerksom på at vi i Uelzen ikke kan garantere en spesifikk bilmodell, men en bil i din kategori kommer til å vente på deg når du ankommer.

Reisen til Uelzen og omegn blir vellykket med leiebil fra Sixt!

Denne lille byen er en liten perle i den nordlige delen av landet, og området er kjent for den flotte naturen og de mange opplevelsene som venter på deg utendørs. Da er det bra å ha en leiebil som kan ta deg dit du ønsker, som for eksempel på en tur med familien til Lüneburger Heide eller til Oldenstädter See når du ønsker å slappe av. Byene Hannover og Hamburg er heller ikke langt unna, og spesielt Hamburg innbyr til et besøk nå som det nye operahuset står klart for å ta i mot gjester.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service