Bilutleie i Stralsund

 

Mest populære i Stralsund

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Stralsund som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Stralsund

Hvordan skaffe leiebil i Stralsund?

Hvordan skaffe leiebil i Stralsund?

Med leiebil i Stralsund har du et perfekt utgangspunkt for å utforske den populære ferieøya Rügen helt etter eget ønske. Hos oss kan du velge blant kjøretøy i mange størrelser og, og prisene våre er svært konkurransedyktige. Velg blant familiebiler til dagligdags bruk, minibusser, 4x4 så du kommer frem på alle typer veiforhold eller en luksusmodell for deg som er ute etter noe helt spesielt. Ekstragoder som gratis kansellering og ombooking kommer godt med siden uforutsette ting kan dukke opp, og tredjepartsforsikring er også bra å ha for din sikkerhet. Sixt bilutleie i Stralsund er et ypperlig valg.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Stralsund og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ubegrenset kjørelengde følger med nesten alle modeller, og tilleggstjenester som barnesete og GPS kan du enkelt bestille for en billig penge. Vi gir kundene våre full fleksibilitet ved å ha døgnåpen tjeneste for både inn- og utlevering av kjøretøyet, fortrinnsvis etter avtale og mot et mindre ekstra beløp. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Unn deg en herlig ferie med leiebil i Stralsund

Unn deg en herlig ferie med leiebil i Stralsund

Stralsund ligger ved bredden av Østersjøen i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern. Herfra går det en bro over til Rügen, som er Tysklands største øy. Bysentrum i Stralsund er svært kompakt og proppfullt av elegant arkitektur, og St. Marienkirche er et storslått byggverk som ruver over gatenivå. Alter Markt er et stort torg der det ofte arrangeres markeder, og stedet fungerer som en naturlig møteplass for Stralsunds innbyggere. Det er også mange muligheter for strandliv ved Tysklands nordkyst, og benytter du deg av leiebil i Stralsund, finner du lett din egen badeplass.
Show more

Greit å vite når du leier i Stralsund

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Stralsund?
For å leie en bil med SIXT ved Stralsund må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Stralsund.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Stralsund?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Stralsund. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 283 anmeldelser
Service under og etter utleien
(4,9)
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Stralsund

Hva trenger jeg for å leie en bil i Stralsund?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Stralsund?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Stralsund?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Stralsund

Vis mer