Bilutleie
Siegburg
Kollaps
Tyskland // Siegburg
Endre personlige detaljer

Leiebil Siegburg: Sixt Bilutleie online

Siegburg er en liten by sammenlignet med andre byer i Tyskland, men er likevel vakker og fylt av en rik historie, og med egen leiebil i Siegburg har du helt frie tøyler. Sixt har et stort utvalg av kjøretøy som dekker alle slags behov, og stasjonen vår ligger i midt i sentrum i nærheten av togstasjonene, noe som gjør det enkelt når du trenger leiebil i Siegburg. Her tilbyr vi kategoriene kompaktbil for deg som reiser alene eller for par, samt stasjonsvogner og SUV for dere som er flere og trenger litt større plass. For deg som er ekstra eventyrlysten, tilbyr vi også sportsbiler og cabriolet. Opplev dette vakre området av Tyskland med ditt eget kjøretøy!

 
 • Siegburg
  Mahrstr. 6
  53721 Siegburg

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 11:00
  Helligdag09:00 - 11:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Siegburg

  Sixt Bilutleie
  Mahrstr. 6
  53721 Siegburg

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 11:00
  Helligdag09:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Alltid mange muligheter med Sixt

Hos oss finner du et bredt utvalg av modeller med forskjellig tilbehør, og du har muligheten til å booke en bilmodell med barnesete hvis du planlegger å ta med deg hele familien på tur. Ved å klikke på linken ovenfor får du mer informasjon om vår bilutleie i Siegburg og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Ønsker du en spesifikk bilmodell, er dette avhengig av tilgjengelighet ved ankomst, men Sixt garanterer alltid at du får en leiebil i Siegburg i den kategorien du ønsker.

Oppdag ukjente skatter med bilutleie i Siegburg

I Siegburg er det meste en kort kjøretur unna. Besøk det berømte klosteret Michalesberg som huset munker helt frem til 2011, og som er kjent for sin alkoholproduksjon og sitt egenproduserte øl. Et besøk i byens museum er også å anbefale da dette gir en god oversikt over byens lange historie. Eller hvorfor ikke dra på innendørsdykking i byens fantastiske dykkebasseng? Den historiske byen kan by på mye spennende historie, men med leiebil i Siegburg kan du også besøke storbyene Köln og Bonn som ligger bare en kort kjøretur unna.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service