Bilutleie i Rostock

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Rostock

*Prisene ble beregnet den 28.01.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Rostock Lutten Klein som starter den 04.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Rostock

Hvordan skaffe leiebil i Rostock?

Hvordan skaffe leiebil i Rostock?

Rostock ligger ved elven Warnows i den nordøstlige delen av Tyskland. Rostock er i dag Tysklands tredje største østersjøhavn med nærhet til Sverige og Danmark. Vil du virkelig se byen og dens nærområder, bør du bestille en leiebil fra Sixt. Vi øker din mobilitet med vår solide bilpark som består av kategoriene sedan, stasjonsvogn, minibuss, coupé og sportsbil. Skal du kjøre i terreng som krever litt motorkraft, leverer Sixt stødige 4x4-modeller, alt for å sikre deg et personlig og levende møte med Rostock.Klikk deg inn på lenkene ovenfor for å få en nærmere oversikt over hvilke bilkategorier og ekstragoder vi tilbyr i Rostock. Med flere stasjoner rundt i byen og en stasjon på lufthavnen Rostock-Laage (RLG) gjør vi det enkelt for deg å leie bil i Rostock. Alle våre tilbud innbefatter tredjepartsforsikring og lokasjonstillegg. På mange modeller tilbys fri kjørelengde. For å sikre en behagelig kjøretur er de fleste leiebiler utstyrt med aircondition. GPS og ekstra sjåfør er tilleggstjenester. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Rostock

Hva du kan oppleve med leiebil i Rostock

Havnebyen Rostock preges av gammel tysk arkitektur, båtbyggerier, fiskeindustri og sjøtransport. Alle bør unne seg en tur til havnen, snuse inn atmosfæren, nyte god sjømat og håpe på en spektakulær solnedgang. Svært populært er også Warnemünde fyrtårn. Våger du deg opp i tårnet, kan du begeistres av synet av størstedelen av regionen og sjøen utenfor. Den 3 km lange stranden nedenfor innbyr til forfriskende bad eller spaserturer langs promenaden. Med en driftssikker leiebil fra Sixt er det også ideelt å ta en dagstur til Schwerin, en nydelig innsjø med skogkledde bredder. Besøk gjerne Hamburg i en standsmessig leiebil i luksusklassen fra Sixt i Rostock.
Show more
Greit å vite når du leier i Rostock
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Rostock?
For å leie en bil med SIXT ved Rostock må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Rostock.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Rostock?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Rostock. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
Vanlige spørsmål om leie i Rostock
Hva trenger jeg for å leie en bil i Rostock?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Rostock?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Rostock?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?