Bilutleie
Rosenheim
Kollaps
Tyskland // Rosenheim
Endre personlige detaljer

Leiebil i Rosenheim: Sixt Bilutleie Online

Sixt gjør det stressfritt og rimelig å ordne med bilutleie i Rosenheim, og du kan lett finne et kjøretøy som passer ypperlig for deg i vårt moderne bilpark. Her kan du velge familiebiler til normal bruk, 4x4 som tar deg frem ved alle slags veiforhold, minibusser eller luksusmodeller for deg som vil være ekstra spandabel mot deg selv. Tredjepartsforsikring er alltid forhåndsbetalt, siden vi tenker på sikkerheten til våre kunder, og når du avventer med betaling til du henter kjøretøyet, er det ingen ekstra gebyrer for ombooking dersom det blir forandring i planene. Det følger mange fordeler med en leiebil i Rosenheim.

 
 • Rosenheim Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Südtiroler Platz 1
  83022 Rosenheim

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Rosenheim

  Sixt Bilutleie
  Isarstr. 1d
  83026 Rosenheim

  Ma. - Fr.07:00 - 20:00
  Lø. - Sø.07:00 - 14:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Rosenheim?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Rosenheim og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. For små ekstrabeløp kan du skaffe deg kollisjonsskadeforsikring og beskyttelse mot personskader. Andre nyttige tilleggstjenester er navigasjonssystem og ekstra sjåfør som kan avløse deg underveis på reisen til andre destinasjoner i Tyskland. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ved avtale på forhånd gir vi deg også muligheten til å levere inn bilen utenom våre filialers offisielle åpningstider.

Hva du kan oppleve med leiebil i Rosenheim

Rosenheim befinner seg i et malerisk landskap med mektige fjell i bakgrunnen og åpent landskap i umiddelbar nærhet. Det er flere interessante museer du kan besøke med kjøretøyet ditt, spesielt Holztechnisches museum, som er dedikert til tømmerarbeid og Lokschuppen som har varierende utstillinger. Det er ikke langt å kjøre til fjellene i Østerrike, og den vakre byen Salzburg ligger en knapp times kjøring øst for Rosenheim. I bysentrum vil du finne mange gamle og sjarmerende bygårder og en rekke koselig kaféer og spisesteder. Se Tyskland fra sin beste side ved å leie bil i Rosenheim fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service