Bilutleie i Ramstein

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Ramstein

Hvordan skaffe leiebil i Ramstein?

Hvordan skaffe leiebil i Ramstein?

Sixt bilutleie i Ramstein-Miesenbach er klar til å forsyne deg med pålitelige kjøretøy som tar deg frem til din destinasjon i Tyskland uten problemer. Vi hviler ikke på våre laurbær, men oppgraderer stadig bilflåten vår så vi holder tritt med utviklingen, og vi kan sikre deg bilmodeller med det nyeste innen teknologi. I vårt utvalg finner du økonomibiler til gunstige priser, familiebiler for allmenn bruk, minibusser eller premiummodeller dersom du vil spandere noe ekstra på deg selv og ditt reisefølge. Fri kjørelengde gjør at du kan bli lommekjent med hele Rheinland-Pfalz i Vest-Tyskland uten ekstra kostnader, og tredjepartsforsikring er bra å ha for din sikkerhet.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Ramstein og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Air condition gjør at du raskt kan tilpasse temperaturen i kupéen etter din smak, og oppgraderinger som GPS og dieselmotor gjør at du kan optimalisere kjøretøyet etter dine behov. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Når du har forhåndsbestilt, vil leiebilen stå klar på din foretrukne filial i Ramstein akkurat slik du vil ha den.
Gode grunner til å leie bil i Ramstein-Miesenbach

Gode grunner til å leie bil i Ramstein-Miesenbach

Når du kjører gatelangs i Ramstein, vil du sannsynligvis høre både tysk og engelsk språk, siden amerikanerne har en luftbase her. Byen er av relativt liten størrelse og har en vennlig befolkning, og du kan finne deg en koselig fortauskafé og se dagliglivet til innbyggerne her. Den nærmeste storbyen til Ramstein, er Kaiserslautern som ligger en rask kjøretur mot øst, og det er også store skogområder du kan utforske med leiebil i Ramstein. Ta også familien med til Wildpark Potzberg som byr på underholdning for alle aldersgrupper. Sixt bilutleie i Ramstein ser ferm til å ta imot din bestilling.
Show more
Greit å vite når du leier i Ramstein
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Ramstein?
For å leie en bil med SIXT ved Ramstein må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ramstein.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Ramstein?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Ramstein. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 22 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Ramstein

Hva trenger jeg for å leie en bil i Ramstein?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Ramstein?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ramstein?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Ramstein

Vis mer