Bilutleie
Potsdam
Kollaps
Tyskland // Potsdam
Endre personlige detaljer

Leiebil Potsdam: Sixt Bilutleie online

Skal du besøke vakre Potsdam, gir en leiebil fra Sixt deg en utmerket anledning til å forflytte deg enkelt og effektivt til områdene rundt. Med sin beliggenhet og som hovedsete i delstaten Brandenburg har du fantastiske Berlin og alle dens fornøyelser bare 40 kilometers kjøretur unna. Velg leiebil fra vår velutstyrte bilpark som består av både sedaner, stasjonsvogner og minibusser. For fine dager kan du velge en coupé eller sportsbil. Sixt bilutleie kjenner regionen og vil gi deg den beste veiledning for å sikre deg en vellykket kjøretur i Potsdam.

 
 • Potsdam

  Sixt Bilutleie
  August-Bebel-Str. 79
  14482 Potsdam-Babelsberg

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Potsdam?

Klikk på lenkene ovenfor for å få nærmere oversikt over hvilke bilkategorier og ekstragoder som tilbys ved Potsdam stasjonen. Vi har døgnåpen levering og strekker oss langt for å skreddersy ditt opphold i Potsdam. Nærmeste flyplass er Tegel (TXL), som ligger i Berlin. Alle våre fordelaktige tilbud innbefatter tredjepartsforsikring og lokasjonstillegg. De fleste modeller har fri kjørelengde og aircondition. GPS og ekstra fører er tilleggstjenester. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Potsdam

Potsdam bugner av fristelser, med alle sine severdigheter knyttet til byens tidligere status som residens for de keiserlige og deres hoff . I dag er mye av dette vernet under UNESCOs verdensarvliste. Kjør standsmessig med en lukseriøs modell fra Sixt når du besøker slottet Sanssouci , kongefamiliens vakre sommersted i rokokkostil. Potsdam ligger i et innsjølandskap ved elven Havel, så vil man kjøre ut i naturen, frister både Sacrow-parken og Templinsjøen. Eller du kan sette kursen nordover fra byen til skogene med utsyn over elven. Hva med å ta en kaffe i kafeen Nikolskoe ved det russiske slottet der? Med moderne og driftssikker leiebil fra Sixt er det også ideelt å ta en dagstur til den vitale bydelen Babelsberg. Her ligger UFA filmstudio og den vakre Babelsberg-parken med sitt gotisk-inspirerte slott.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service