Bilutleie
Osnabrück
Kollaps
Tyskland // Osnabrück
Endre personlige detaljer

Leiebil i Osnabrück: Sixt Bilutleie Online

Velkommen til Sixt bilutleie i Osnabrück, byen som sies å ha de lykkeligste innbyggerne i hele Tyskland. Vi har gode priser til deg som ønsker å leie bil her, og utvalget vårt av kjøretøy har noe for enhver smak. Her finner du nemlig alt hva hjertet kan begjære innen familiebiler til normal bruk, 4x4, luksusmodeller for noe ekstravagant eller minibusser så det blir plass til alle. Vi har blant annet en filial for bilutleie sentralt plassert ved Osnabrück sentralstasjon, og det er mulig å møte opp uten å ha forhåndsbooket og la oss velge det kjøretøyet som måtte passe deg best.

 
 • Osnabrück
  Franz-Lenz-Str. 1-3
  49084 Osnabrück

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Osnabrück

  Sixt Bilutleie
  Franz-Lenz-Str. 1-3
  49084 Osnabrück

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Osnabrück?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Osnabrück og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du får tredjepartsforsikring med samtlige modeller slik at du alltid kan føle deg trygg bak rattet, og oppgraderinger som navigasjonssystem og barnesete kan bestilles for små ekstrabeløp. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ikke glem å spørre våre erfarne ansatte om eventuelle reisetips når du ankommer Osnabrück.

Få fullt utbytte av din leiebil i Osnabrück

Det meste av Osnabrück ble ødelagt under andre verdenskrig, og derfor er det svært imponerende å se den flotte byggestilen og de vakre områdene rundt. Det anbefales å ta seg en kopp kaffe på en fortauskafé og få en smakebit av folkelivet her, og med leiebil i Osnabrück kan du enkelt finne det mest innbydende spisestedet. Osnabrück dyrehage vil sannsynligvis bli en stor suksess for barnefamilier, og i sentrum av Osnabrück finner du flere museer som er verdt et besøk. Delstaten Niedersachsen i det nordlige Tyskland ligger åpent for deg når du bestiller leiebil fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service