Bilutleie
Oldenburg
Kollaps
Tyskland // Oldenburg
Endre personlige detaljer

Leiebil Oldenburg: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Oldenburg i Tyskland! Sixt tilbyr leiebiler og førsteklasses kundeservice, og ikke minst et bredt utvalg av kjøretøy fra verdenskjente leverandører. Vi har modeller som passer til ethvert behov, og vi tilbyr kategoriene kompaktbiler for single eller dere som reiser som par, samt kategoriene stasjonsvogn eller SUV der det er plass til både familie, bagasje og hund. Sixt er her for å hjelpe deg med leiebil i Oldenburg, og vi gjør det enkelt å utforske denne livlige universitetsbyen.

 
 • Oldenburg/Oldb. (Nieders.)

  Sixt Bilutleie
  Bremer Heerstrasse 267 A
  26135 Oldenburg

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Mange ekstragoder med leiebil fra Sixt

Vi tilbyr en rekke ekstratjenester og tilbehør som gjør ferien og kjøreturen så behagelig og enkel som mulig. Ved vår bilutleie i Oldenburg kan du blant annet velge navigasjonssystem som gjør det enklere å finne frem i byen og nærområdet. Vi tilbyr også leiebil i Oldenburg for sjåfører under 25 år. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere deg en eksakt bilmodell, men hos oss får du alltid en modell i din valgte kategori. Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon, og du kan velge akkurat de tjenestene som passer for dine behov.

Kos deg i den livlige universitetsbyen Oldenburg

Oldenburg ligger like i nærheten av Bremen og er full av underholdning, tysk matkunst og historisk arkitektur. Gamlebyen kan til og med skilte med et renessanseslott fra 1600-tallet. Leiebil i Oldenburg gjør det enkelt å beundre den flotte arkitekturen i byen, som for eksempel Sankt Lamberti-kirken og Oldenburg-teateret. Ta gjerne en omvisning på Oldenburg slott og opplev kunsten og kulturen fra tidligere århundrer. Det er også verdt å bruke noen timer på bymuseet for å beundre arbeidene til flere av Tysklands største kunstnere. Du kan også kjøre ut til den fantastiske badeparken Olantis World for en herlig og fartsfylt familiedag!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service