Bilutleie
Offenbach
Kollaps
Tyskland // Offenbach
Endre personlige detaljer

Leiebil Offenbach: Sixt Bilutleie online

Mange drar til området rundt Frankfurt i forretninger, siden byen er Tysklands viktigste økonomiske senter, og du vil nyte full mobilitet med Sixt bilutleie. Offenbach ligger i utkanten av Frankfurt og kan være et flott utgangspunkt for oppholdet ditt, og utvalget vårt av kjøretøy vil tilfredsstille alle behov. Her tilbyr vi kategoriene familiebiler for normalbruk, kompaktbiler for deg som kanskje er her på egen hånd, minibusser så du får plass til avdelingen din, eller premiummodeller du stolt kan vise frem på konferanseområdet. Du får stor frihet og gode avtaler når du leier bil i Offenbach med Sixt.

 
 • Offenbach

  Sixt Bilutleie
  Waldstr. 217
  63071 Offenbach am Main

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi vil ordne med leiebil i Offenbach for deg

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Offenbach og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan bli lommekjent med Offenbach og hele storbyområdet siden fri kjørelengde er til din disposisjon, og tredjepartforsikring er forhåndsbetalt av oss så du slipper unødige ekstrautgifter. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Air condition er alltid installert, og du kan fint ordne med oppgraderinger som GPS og automatgir for et kjøretøy skreddersydd til dine behov.

Steder du kan besøke med leiebil i Offenbach

Det store kjøpesenteret Ring Center midt i Offenbach vil glede ditt shoppinghjerte, og lærmuseet er en annerledes opplevelse. Det anbefales også å ta en tur til Isenburger slott som ligger vakkert til ved elven Main, og som har spilt en viktig rolle i denne delen av Tyskland. Det tar ikke lang tid å komme seg fra Offenbach til Frankfurt, som har et bysentrum fullt av skyskrapere og andre moderne byggverk. Sør for byen er det mye skog du kan ta nærmere i øyesyn, så du har mange muligheter med Sixt bilutleie i Offenbach.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service