Bilutleie i Oberhausen

 

Mest populære i Oberhausen

*Prisene ble beregnet den 01.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Oberhausen som starter den 09.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Oberhausen

Vi ordner lett med leiebil i Oberhausen for deg

Vi ordner lett med leiebil i Oberhausen for deg

Oberhausen ligger midt i Tysklands største byområde, og dermed ligger opplevelsene i kø når du har leiebil her. Sixt har et utvalg av kjøretøy som passer for både deg som kommer hit i jobbsammenheng og deg som er her på fritiden, med mange modeller fra vel anerkjente leverandører. Her kan du velge blant kategoriene kompaktbiler dersom du er her alene, familiebiler for normalbruk, minibusser så det blir plass til hele reisefølget, eller sportsbiler for deg som vil ha litt spenning. Siden vi er opptatte av å gi kundene våre godt med spillerom, kan du avtale å levere kjøretøyet tilbake uansett tidspunkt. Sixt bilutleie i Oberhausen hjelper deg med personlig transport!Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Oberhausen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. De aller fleste modellene kommer med fri kjørelengde, siden det er mye å få med seg her i Tysklands mest befolkede område, og air condition er alltid installert. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det kommer vinterdekk påmontert hvis du er her i vintersesongen, og praktiske tilleggstjenester som GPS anbefales når du kjører rundt i asfaltjungelen.
Hva du kan se og gjøre med leiebil i Oberhausen

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Oberhausen

Det tar bare noen få minutter å komme seg til AQUApark Oberhausen der hele familien kan ha det moro, og Legoland Discovery Centre vil også bli en hit for de små. Her i Oberhausen ligger filialen vår nesten vegg i vegg med kjøpesenteret centrO, der du gjerne kan tilbringe hele dagen. Parkområdet Gehölzgarten Ripshorst gir deg også et fint avbrekk fra storbyen. Med leiebil i Oberhausen kan du også på kort tid komme deg til byer som Düsseldorf og Dortmund. Bare ring eller bestill her på nettsidene våre, så gjør vi alt klart.
Show more

Greit å vite når du leier i Oberhausen

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Oberhausen?
For å leie en bil med SIXT ved Oberhausen må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Oberhausen.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Oberhausen?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Oberhausen. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 299 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Oberhausen

Hva trenger jeg for å leie en bil i Oberhausen?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Oberhausen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Oberhausen?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Oberhausen

Vis mer