Bilutleie i Neustadt a.d. Weinstraße

 

Mest populære i Neustadt a.d. Weinstraße

*Prisene ble beregnet den 06.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Neustadt a.d. Weinstraße som starter den 13.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Neustadt a.d. Weinstraße

Sixt har tilbehøret du trenger til leiebilen!

Sixt har tilbehøret du trenger til leiebilen!

Den gamle og vakre byen Neustadt an der Weinstrasse ligger mindre enn en times kjøretur fra de store byene Mannheim, Heidelberg og Frankfurt. Hos Sixt bilutleie i Neustadt an der Weinstrasse har vi et utvalg av kjøretøy fra anerkjente produsenter, enten du ønsker å bestille en stasjonsvogn som rommer både barn, bagasje og hund, eller en SUV eller varebil om du trenger litt ekstra plass. Vi tilbyr også kompaktbiler for single eller til dere som reiser som par. Oppdag dette vakre området av Tyskland med ditt eget kjøretøy når du leier bil i Neustadt an der Weinstrasse. Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Neustadt an der Weinstrasse og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tilleggstjenester som GPS og ekstra sjåførtillatelse gjør det mer bekvemt å kjøre rundt til de mange årlige vinfestivalene som dette området av Tyskland er så kjent for. Det er alltid air condition installert i bilene våre, noe som er ideelt da Neustadt an der Weinstrasse er kjent som en av Tysklands varmeste byer med temperaturer rundt 30-35 grader om sommeren!
Oppdag denne tyske perlen med Sixt

Oppdag denne tyske perlen med Sixt

Med leiebil i Neustadt an der Weinstrasse kan du utforske byen og de historiske attraksjonene som dette området av Tyskland har å by på. Byen er et flott sted for shopping og for å smake ekte tyske saltkringler og deilige berlinerboller. En liten kjøretur utenfor byen finner du Hambacher slott, som anses som selve fødestedet til det tyske demokratiet. Med en leiebil i Neustadt an der Weinstrasse kan du også kjøre til den vakre byen Heidelberg med det berømte universitetet og et slott som vil ta pusten fra deg. Du må ikke glemme å utforske områdene rundt byen, for her er det mye å se!
Show more

Greit å vite når du leier i Neustadt a.d. Weinstraße

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Neustadt a.d. Weinstraße?
For å leie en bil med SIXT ved Neustadt a.d. Weinstraße må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Neustadt a.d. Weinstraße.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Neustadt a.d. Weinstraße?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Neustadt a.d. Weinstraße. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 455 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Neustadt a.d. Weinstraße

Hva trenger jeg for å leie en bil i Neustadt a.d. Weinstraße?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Neustadt a.d. Weinstraße?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Neustadt a.d. Weinstraße?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Neustadt a.d. Weinstraße

Vis mer