Bilutleie
Neuss
Kollaps
Tyskland // Neuss
Endre personlige detaljer

Leiebil i Neuss: Sixt Bilutleie Online

Neuss ligger like ved industribyen Düsseldorf i Nordrhein-Westfalen i det vestlige Tyskland, og med leiebil fra Sixt har du et glimrende utgangspunkt for å utforske Ruhrområdet enten du er her i forretningsøyemed eller som ferierende. Du skal lete lenge for å finne priser som kan matche våre, og utvalget vårt av kjøretøy dekker et bredt spekter. Velg blant 4x4 som ligger godt på veien, familiebiler til normalt bruk, luksusmodeller for deg ønsker ekstra kjørekomfort eller minibusser for større grupper. Våre biler har alltid air condition inkludert, og du finner en av våre filialer sentralt plasser i sentrum av Neuss.

 
 • Neuss
  Duesseldorfer Str. 6
  41460 Neuss

  Ma. - Fr.06:00 - 19:00
  Lø.07:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Neuss

  Sixt Bilutleie
  Duesseldorfer Str. 6
  41460 Neuss

  Ma. - Fr.06:00 - 19:00
  Lø.07:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Tjenester når du bestiller leiebil i Neuss

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Neuss og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Nyttige oppgraderinger som GPS så du finner fort frem og barnesete til junior vil komme godt med, og du kan enkelt be om ekstra forsikringer for både kjøretøy, fører og passasjerer. Sixt bilutleie i Neuss sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan levere kjøretøyet tilbake til oss hele døgnet etter avtale på forhånd.

Hva kan du oppleve med leiebil i Neuss?

Neuss er en av Tysklands eldste byer, og har du et eget kjøretøy, kan du komme deg rundt og se mange spor fra fordums tid. Castrum Novaesium er en gammel legionærfestning som stammer fra romertiden, og Sankt Quirinus er en katolsk kirke som årlig besøkes av mange katolikker. Ta deg en spasertur langs elvepromenaden og se alle de forskjellige båtene som seiler opp og ned langs Rhinen, og i Neuss botaniske hage vil du også se mye vakker fauna. Gjør det beste ut av din reise med en leiebil i Neuss fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service