Bilutleie
Neubrandenburg
Kollaps
Tyskland // Neubrandenburg
Endre personlige detaljer

Leiebil Neubrandenburg: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Neubrandenburg i Tyskland! Hos Sixt finner du et bredt utvalg av forskjellige kjøretøy som passer for alle behov, og ved vår bilutleie i Neubrandenburg tilbyr vi både stasjonsvogner og kompakte bilmodeller for deg som er i Neubrandenburg i jobbsammenheng. Eller hva med å kjenne vinden i håret ute på den tyske motorveien med en sporty cabriolet? Med en av våre leiebiler i Neubrandenburg kan du oppleve mange ukjente tyske skatter som bare venter på å bli oppdaget!

 
 • Neubrandenburg

  Sixt Bilutleie
  Demminer Str. 43
  17034 Neubrandenburg

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester fra Sixt i Neubrandenburg

Hos Sixt kan du leie forskjellige bilmodeller med GPS, noe som gjør det enklere å navigere i nærområdet. Når du velger leiebil i Neubrandenburg, har du også muligheten til å levere tilbake bilen og nøklene utenom åpningstidene etter avtale, noe som gjør det enklere å planlegge reisen. Vi tilbyr også muligheten å leie bil i Neubrandenburg for sjåfører under 25 år. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere deg en eksakt bilmodell, men du får alltid en modell i din valgte kategori.

Oppdag ukjente skatter i Neubrandenburg

Neubrandenburg er en vakker by som ligger sørøst i Tyskland, og som har en fascinerende historie og flott, gammel arkitektur. Her kan du gå langs bymuren, beundre gotisk arkitektur samt besøke museer og gallerier i en typisk tysk småby. Byen er kjent som «byen med de fire portene» på grunn av de iøynefallende inngangsportene i bymuren fra middelalderen. Byen har en avslappende atmosfære og det kan være lurt å sette av litt ekstra tid ved Regionalmuseum inne i den spektakulære Treptow-porten. Konsertlokalet med sin unike akustikk er også verdt et besøk, og hvis man klatrer opp i tårnet, får man også en flott utsikt over byen! Med en egen leiebil i Neubrandenburg kan du også bevege deg utenfor byen og oppleve det rurale Tyskland på sitt beste.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service