Bilutleie
Moers
Kollaps
Tyskland // Moers
Endre personlige detaljer

Leiebil Moers: Sixt Bilutleie online

Moers kunne knapt hatt en mer sentral beliggenhet, med Tysklands største storbyområde like mot øst og Moers selv i mer tilbaketrukne og landlige omgivelser. Dette vil du fullt ut kunne utnytte med leiebil i Moers, da du selv bestemmer reiseruten og nyter full reisefrihet. Kategoriene du finner i utvalget vårt er bensingjerrige kompaktbiler, praktiske familiebiler, solide 4x4, ekstra romslige minibusser, eller luksusbiler hvis du vil føle deg som en del av eliten. Siden Sixt alltid har omtanke for kundene lar vi deg få muligheten til både å hente og levere kjøretøyet til alle døgnets tider, og gratis ombooking eller kansellering dersom det oppstår uforutsette omstendigheter.

 
 • Moers

  Sixt Bilutleie
  Am Schuermannshuett 34c
  47441 Moers

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 14:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Det er enkelt å booke leiebil fra Sixt i Moers

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Moers og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du trenger ikke bekymre deg selv om du har en travel timeplan, ubegrenset kjørelengde inngår nemlig for samtlige kategorier. Du får også aircondition så du slipper ubehagelige temperaturer. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det er ingen kredittkortkostnader når du bestiller hos oss, og nyttige tilleggstjenester som ekstra fører, GPS og dieselmotor for lavere drivstoffutgifter kan enkelt bestilles.

Bli lommekjent i Nordrhein-Westfalen med leiebil i Moers

Som normalt er i byer i Tyskland har Moers et eget slott, og slottshagen er idyllisk med trær og vann som gir deg ro i sjelen. Den kjente elven Rhinen renner gjennom like øst for Moers, og det er mye vakkert landskap å se langs breddene. Enda lengre mot øst ligger byer som Duisburg, Essen og Dortmund hvor det er flust med storbyopplevelser, spesielt for den bilinteresserte siden flere bilmerker har store fabrikker her. Sixt bilutleie i Moers er klar til dyst!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service