Bilutleie
Minden
Kollaps
Tyskland // Minden
Endre personlige detaljer

Leiebil Minden: Sixt Bilutleie online

Minden ligger i de nordlige delene av Tyskland hvor landskapet er grønt og flatt, med flere storbyer innen rimelig kjøreavstand. Elven Weser og kanalen Mittelland krysser hverandre i Minden, og begge to er store ferdselsårer for båttrafikken. Sixt har erfarne og dyktige ansatte som venter på å ta deg varmt imot, og utvalget vårt vil tilfredsstille stort sett alle behov. Vi kan tilby kategoriene sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, bensingjerrige kompaktbiler, minibusser for gruppereisende, eller luksusmodeller for den kresne som vil ha noe ekstra. Sixt bilutleie i Minden er inngangsporten din til mange fine opplevelser i Nord-Tyskland.

 
 • Minden

  Sixt Bilutleie
  Friedrich-Wilhelm-Str. 82a
  32423 Minden

  Ma. - Fr.07:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Det er enkelt å bestille leiebil i Minden

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Minden og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har mange fine modeller å friste med i bilparken vår, og med smarttelefonen din kan du velge en spesifikk modell ved utlevering. Siden vi alltid tenker på den travle timeplanen til kundene våre, er det alltid mulig å ordne med gratis ombooking og kansellering. Du kan også gjøre avtale om døgnåpen ut- og innlevering av kjøretøyet. Ekstragoder som vinterdekk og tredjepartsforsikring er tatt med i prisen uansett kategori, og du kan bestille tilleggstjenester som barnesete for minstemann eller GPS for enkel navigering.

Noe av det du kan se og gjøre med leiebil i Minden

Minden har et flott bysentrum fullt av gamle bygårder, og Mindener Museum som gir deg et godt innblikk i byens historie. Om sommeren kan du ta turen til det store badeanlegget Mindener Sommerbad, og det er også et minigolfanlegg vegg i vegg. En tur til millionbyen Hamburg er lett å foreta seg med leiebil i Minden, og det er også mulig med en dagstur til Tysklands hovedstad. Minnesmerket over keiser Vilhelm I er også vel verdt å få med seg, og motorveiene i Tyskland er velholdte og innbyr til utforsking av omegnen i leiebilen fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service