Bilutleie i Mannheim

 

Mest populære i Mannheim

*Prisene ble beregnet den 02.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Mannheim Neckarau 24h som starter den 09.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Mannheim

Våre tjenester for leiebil i Mannheim

Våre tjenester for leiebil i Mannheim

Mannheim ligger i delstaten Baden-Württemberg i det sydvestlige Tyskland, i nærheten av noen av de største byene i landet, og dermed er en leiebil fra Sixt perfekt for deg som kommer hit i jobbsammenheng. Vi har over 100 års erfaring med å levere gode kundeopplevelser, og vi har en bilflåte med kjøretøy for enhver anledning. Fra utvalget vårt kan du bestille 4x4, familiebiler med god plass, luksusmodeller for deg som vil ha noe spesielt eller minibusser for storfamilien. Vi har en stasjon for bilutleie på Mannheim lufthavn (MHG) dersom du ankommer med fly, og flere av våre stasjoner er strategisk plassert i sentrum av Mannheim.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Mannheim og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Alle våre modeller kommer med tredjepartforsikring for ekstra sikkerhet, og air condition blir alltid hyppig brukt. Du kan bestille oppgraderinger som navigasjonssystem som er svært praktisk når du besøker større byer i Tyskland, og barnesete til minsten gjør at alle kjører trygt. På de fleste av våre sentrumstasjoner kan du velge deg modell ved hjelp av vår app for smarttelefon ved utlevering. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Enkel sightseeing med leiebil i Mannheim

Enkel sightseeing med leiebil i Mannheim

Mannheim har over 300 000 innbyggere og er dermed av en by av betydelig størrelse i Tyskland, så du vil holde deg travelt opptatt med å få sett alt som er verdt å få med seg. Mannheim palass er en selvfølge å besøke, og Paradeplatz er et flott torg der du kan få med deg det yrende folkelivet. Fra sentralstasjonen er det en rask kjøretur til kongresshotellet Dorint, og det er mange muligheter for shopping i Mannheim sentrum. Byen ligger godt plassert mellom byene Stuttgart og Frankfurt, så du oppnår mange fordeler med å leie bil i Mannheim.
Show more

Greit å vite når du leier i Mannheim

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Mannheim?
For å leie en bil med SIXT ved Mannheim må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mannheim.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Mannheim?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Mannheim. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 1969 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,2)
På Sixt-stasjonen
(4,2)
Overlevering av kjøretøy
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie i Mannheim

Hva trenger jeg for å leie en bil i Mannheim?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Mannheim?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mannheim?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Mannheim

Vis mer