Bilutleie i Lörrach

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Lörrach

Våre tjenester for leiebil i Lörrach

Våre tjenester for leiebil i Lörrach

Sixt gjør det enkelt og rimelig å ordne med bilutleie i Lörrach. Vi har både effektiv service og priser som er svært lave, og tilbyr leiebiler som passer enten du er her i forbindelse med jobb eller som ferierende. I vårt utvalg finner du sedaner og SUV til normal bruk, minibusser med ekstra god plass eller premiummodeller for deg som verdsetter kvalitet. Fri kjørelengde er et ekstragode som alltid blir høyt verdsatt av våre kunder, og air condition gjør at du kan få den temperaturen i kupeen som passer deg.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Lörrach og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Tilleggstjenester som dieselmotor og automatgir kan gjøre bilturen både mer bekvem og billigere, og navigasjonssystem gjør at du vil spare tid. Med vår app for smarttelefon kan du velge deg modell ved utlevering — kanskje en Audi A6 eller BMW 525 frister spesielt? Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Innlevering av kjøretøyet kan utføres etter avtale når det enn måtte passe deg.
Hva du kan gjøre med leiebil i Lörrach Lörrach ligger nesten helt bortgjemt i det sørvestlige Tyskland, like ved landegrensene til Frankrike og Sveits. Fra Lörrach kan du dermed på kort tid få flere kulturinntrykk og se forskjellige byggestiler, og det er kjøreavstand til byer som Basel, Zürich og Mulhouse. Bruk kjøretøyet ditt til å besøke Belchen-fjellet og få nydelig utsikt over området rundt Lörrach, og kjører du langs bredden av Rhinen, vil du se mye frodig natur. Det er også verdt å besøke slottsruinene til Rötteln slott. Sixt vil med glede skaffe deg en leiebil i Lörrach til ditt opphold i Tyskland.
Show more
Greit å vite når du leier i Lörrach
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Lörrach?
For å leie en bil med SIXT ved Lörrach må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lörrach.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Lörrach?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Lörrach. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 589 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,4)
På Sixt-stasjonen
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie i Lörrach

Hva trenger jeg for å leie en bil i Lörrach?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Lörrach?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Lörrach?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Lörrach

Vis mer