Bilutleie i Lippstadt

 

Mest populære i Lippstadt

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Lippstadt som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Lippstadt

Hvordan skaffer du deg leiebil i Lippstadt?

Hvordan skaffer du deg leiebil i Lippstadt?

Lippstadt ligger i de mer sentrale delene av Tyskland, og det er mye åpent og grønt landskap rundt byen. Det er heller ikke langt til Essen herfra, som er Tysklands største industriområde, så både urbane og landlige forhold venter deg når du leier bil i Lippstadt. I utvalget vårt av kjøretøy kan du velge mellom alt hva hjertet kan begjære av kategorier, siden vi er en av de største leiebiltilbyderne i bransjen. Her finner du nemlig familiebiler til dagligdags bruk, bensingjerrige kompaktbiler, SUV-modeller som har godt med plass, luksusbiler for den kresne eller varebiler dersom du kanskje har mye å frakte. Velkommen til Sixt bilutleie i Lippstadt!Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Limburg og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har flere stasjoner plassert på strategiske lokasjoner i Lippstadt, blant annet på byens flyplass (PAD) siden mange ankommer stedet med fly. Alle filialene har muligheter for døgnåpen innlevering av kjøretøyet, og tredjepartforsikring er alltid forhåndsbetalt av oss. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For et lite ekstrabeløp kan du bestille tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra førertillatelse.
Hva du kan se og gjøre med leiebil i Lippstadt

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Lippstadt

Filialene våre i byen er plassert slik at det aldri blir langt til severdighetene, spesielt rådhusplassen med den store kirken og rådhuset er fine steder. Det florerer av gode spisesteder i Lippstadt sentrum, og det store parkområdet Grüner Winkel ligger i rolige omgivelser. Det tar under en time å komme seg fra Lippstadt til Essen, som er det mest folkerike området i Tyskland og byr på mange opplevelser. Hvis du føler for å se mer av Tysklands natur, kan du komme deg sørover til Arnsberger Wald nasjonalpark. Mange muligheter åpner seg når du benytter deg av Sixt bilutleie i Lippstadt.
Show more

Greit å vite når du leier i Lippstadt

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Lippstadt?
For å leie en bil med SIXT ved Lippstadt må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lippstadt.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Lippstadt?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Lippstadt. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 181 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Lippstadt

Hva trenger jeg for å leie en bil i Lippstadt?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Lippstadt?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Lippstadt?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Lippstadt

Vis mer