Bilutleie i Limburg

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Limburg

Hvordan skaffer du deg leiebil i Limburg?

Hvordan skaffer du deg leiebil i Limburg?

Limburg er en fin liten by med en svært praktisk plassering, siden den ligger nesten midt mellom storbyen Köln og finanssenteret Frankfurt. Skal du på forretningsreise til Tyskland, er dette dermed et ypperlig utgangspunkt, og Sixt bilutleie i Limburg er som vanlig på pletten for å hjelpe deg. I utvalget vårt finner du kun topp moderne kjøretøy fra pålitelige fabrikanter, og spør gjerne våre imøtekommende ansatte om hva du enn måtte lure på. Kategoriene vi tilbyr her, er familiebiler til normalbruk, firehjulstrekkere som tar deg frem overalt, kompaktbiler til hyggelige priser, premiummodeller for noe ekstra komfortabelt eller minibusser så du slipper å tenke på plassmangel.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Limburg og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Når du leier bil i Limburg, får du ubegrenset med kjørelengde, og dermed slipper du å holde øye med kilometertelleren. Tredjepartforsikring også er alltid forhåndsbetalt av oss. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For å slippe stress kan du avtale gebyrfri ombooking eller kansellering, og tilleggstjenester som barnesete til minsten og ekstra førertillatelse kan skaffes for ubetydelige ekstrabeløp.
Hva du kan få med deg med leiebil i Limburg

Hva du kan få med deg med leiebil i Limburg

Limburg er splittet av elven Lahn, og langs elvebredden er det mange fine grøntområder du kan komme nærmere innpå. Limburg domkirke er verdt en visitt, og kjøpesenteret Werkstadt ved togstasjonen vil være fint for den shoppingglade. Frankfurt er Tysklands økonomiske senter og vil gi deg ekte storbyfølelse, mens metropolområdet Köln/Bonn mot vest også har veldig mye å utforske. Kjører du nordover, vil du komme til mange fine landsbyer der atmosfæren er en helt annen enn i millionbyene, så ikke nøl med å klikke deg inn på nettsidene våre for å bestille eget kjøretøy.
Show more
Greit å vite når du leier i Limburg
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Limburg?
For å leie en bil med SIXT ved Limburg må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Limburg.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Limburg?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Limburg. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 254 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Limburg

Hva trenger jeg for å leie en bil i Limburg?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Limburg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Limburg?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Limburg

Vis mer