Bilutleie i Leer

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Leer

Hvordan du skaffer deg leiebil i Leer

Hvordan du skaffer deg leiebil i Leer

Leer ligger i det nordlige Tyskland der du finner nydelig kystlinje og flatt landskap, og du kan lettest komme deg rundt i området når du har ditt eget kjøretøy. Leer har mange museer du kan bevege deg mellom med kjøretøyet ditt, og utvalget vårt passer for alle reisesituasjoner. Her kan du nemlig velge blant familiebiler til allmenn bruk, kjekke kompaktbiler som er lette å manøvrere, stilige SUV-modeller, minibusser som har godt med plass eller luksusmodeller for deg som vil spandere noe godt på seg selv. Sixt bilutleie i Leer bør være det naturlige valget for deg.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Leer og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vinterdekk er installert på leiebilen hvis forholdene tilsier det, og fri kjørelengde gjør at det ikke blir noen kilometerbegrensninger for deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan fint forhåndsavtale gratis kansellering eller ombooking av bestillingen din, og fine tilleggstjenester som GPS for enkel navigasjon og dieselmotor kan fort bli dine for små ekstrabeløp.
Se mye av landskapet med leiebil i Leer

Se mye av landskapet med leiebil i Leer

Fra Leer går det fort å komme seg til kysten der du vil få sett mye fint, spesielt i nasjonalparken Wattenmeer. I bykjernen i Leer finner du interessante museer som Bünting Teemuseum, og landegrensen til Nederland er også like i nærheten, med for eksempel den flotte byen Groningen i rimelig avstand unna. Tyskland er et flott land for road trips takket være den hypermoderne autobahn, og byer som Bremen og Hamburg går det dermed overraskende fort å komme seg til. Du vil nyte full mobilitet i området når du leier bil i Leer.
Show more
Greit å vite når du leier i Leer
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Leer?
For å leie en bil med SIXT ved Leer må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Leer.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Leer?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Leer. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 307 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Leer

Hva trenger jeg for å leie en bil i Leer?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Leer?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Leer?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Leer

Vis mer