Bilutleie
Langen
Kollaps
Tyskland // Langen
Endre personlige detaljer

Leiebil i Langen: Sixt Bilutleie Online

Med Sixt bilutleie i Langen har du det beste utgangspunktet for å nyte full reisefrihet i delstaten Hessen. Langen by ligger nært Frankfurt flyplass, som er en av de travleste i Europa, og derfra vil det ikke ta lang før du befinner deg bak rattet i et av våre topp moderne kjøretøy. Avhengig av hvilken filial du fortrekker å hente din leiebil, kan du velge blant familiebiler til praktisk bruk, minibusser for dere som er mange på reise eller premiummodeller for deg som vil ha det lille ekstra. Det følger vinterdekk med alle leiebilene dersom det er snø på veiene, og air condition gir behagelig temperatur i bilen.

 
 • Langen

  Sixt Bilutleie
  Monzastr. 1 b
  63225 Langen (Hessen)

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:30 - 10:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Langen?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Langen og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Dersom du skal kjøre mye og vil ha mindre drivstoffutgifter, kan dieselmotor være en smart oppgradering, og GPS gjør at du slipper å kaste bort tid på navigasjon på motorveiene i Tyskland. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi tilbyr også muligheten for å levere inn bilen utenom filialens offisielle åpningstider etter avtale.

Hva du kan få med deg med leiebil i Langen

Det er mange brede og velutbygde motorveier som omringer Langen her i det sydvestlige Tyskland, og som gjør det enkelt å ta turen videre i denne regionen. Med leiebil i Langen kan du ta turen til "Prinsessehuset" som var ment for datteren til en storhertug, og i Wolfs slottsgård kan du ta en beroligende spasertur blant vakre rosebed. Kjører du rundt i Langen sentrum vil du se mange eksempler på tysk klassisk arkitektur, og det er mange koselige tettstedet i nærområdet. Sixt venter på å kunne behandle bestillingen din.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service