Bilutleie i Lahr

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Lahr

Vi ordner fort med leiebil i Lahr for deg

Vi ordner fort med leiebil i Lahr for deg

Lahr er en by som ligger tett opptil grensen til Frankrike, og siden flere kjente tyske byer ligger i rimelig kjøreavstand unna, har du mange muligheter. Disse kan du best utnytte når du benytter deg av Sixt bilutleie i Lahr, for her får du nemlig den uslåelige kombinasjonen lave priser og topp moderne kjøretøy. I utvalget vårt kan du velge blant familiebiler til vanlig bruk, kompaktbiler som sparer deg for drivstoffutgifter, premiummodeller av ekstra høy kvalitet eller minibusser så det blir godt med plass. Vi har én av filialene våre for leiebiler på Lahr flyplass (LHA) så det skal gå fort å komme i gang med oppholdet ditt.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Lahr og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får air condition installert i alle modellene våre så du effektivt kan regulere biltemperaturen, og når du har fri kjørelengde inkludert, ligger hele Tyskland åpent for utforsking. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen, og nyttige tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra førertillatelse er ekstratjenester du kanskje vil få god bruk for.
Hva du kan gjøre med leiebil i Lahr

Hva du kan gjøre med leiebil i Lahr

Lahr har en koselig bykjerne der du finner flere interessante butikker, og rett mot øst ligger store skogområder du fritt kan komme nærmere innpå. Langs grenseelven Rhinen er det mange fine naturområder du kan komme deg til, og det er kort vei fra Lahr til den kjente byen Strasbourg der mange internasjonale organisasjoner har tilholdssted. Andre byer i Tyskland du kan komme deg til med eget kjøretøy, er Stuttgart og Karlsruhe, og Sveits mot sør er heller ikke langt unna. Det åpner seg dermed mange muligheter for deg når du leier bil i Lahr.
Show more
Greit å vite når du leier i Lahr
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Lahr?
For å leie en bil med SIXT ved Lahr må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lahr.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Lahr?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Lahr. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 202 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Lahr

Hva trenger jeg for å leie en bil i Lahr?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Lahr?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Lahr?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Lahr

Vis mer