Bilutleie
Konstanz
Kollaps
Tyskland // Konstanz
Endre personlige detaljer

Leiebil i Konstanz: Sixt Bilutleie Online

Det er en enkel affære å finne et perfekt tilpasset kjøretøy hos Sixt bilutleie i Konstanz, siden vi har et bredt utvalg av leiebiler til gunstige priser. Kommer du hit for forretninger, har vi både luksusmodeller og sedaner som tar deg sikkert frem til hotell og konferansesenter, og våre stasjonsvogner og SUVer passer utmerket for familien som trenger plass til både passasjerer og bagasje. 4x4 kan være praktisk hvis du vil ut på kjøretur i det kuperte terrenget i området, og med fri kjørelengde alltid medberegnet i prisen kan du oppdage det sørlige Tyskland i all sin prakt.

 
 • Konstanz

  Sixt Bilutleie
  Max-Stromeyer-Str. 120
  78467 Konstanz

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Våre tjenester for leiebil i Konstanz

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Konstanz og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du får air condition installert i alle våre kjøretøy for å få et behagelig klima i kupéen. Tilleggstjenester som GPS og ekstra sjåførtillatelse som forenkler bilturen og ekstra forsikringsbeskyttelse kan bestilles for at du alltid skal føle deg trygg bak rattet når du utforsker veinettet i og rundt Konstanz. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ved behov kan du også be om å få levere inn bilen utenom kontorets åpningstid.

Se vakker natur med leiebil i Konstanz

Konstanz har nok en av Tysklands flotteste beliggenheter der byen er lokalisert ved bredden av Bodensjøen, som er en av de største i Sentral-Europa. Det anbefales å ta en kjøretur rundt denne vakre innsjøen. Her vil du fort tømme minnebrikken på kameraet ditt og kunne nyte en god lunsj på en av de mange rasteplassene. Fra Konstanz bysentrum er det bare en spasertur til du er inne i Sveits, og du kan også utforske de flotte byggverkene som en gang utgjorde bymuren. Sixt ser frem til å gi deg nøklene i hånden til din leiebil i Konstanz.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service