Bilutleie
Koblenz
Kollaps
Tyskland // Koblenz
Endre personlige detaljer

Leiebil Koblenz: Sixt Bilutleie online

Koblenz er en av de mange byene som ligger langs Rhinen, elven som har tjent som en viktig åre for transport og ferdsel opp gjennom historien i Tyskland. Det ligger mye fin natur rundt Koblenz, med skoger og åser mot øst og flatt jordbrukslandskap mot vest. Dette vidstrakte landskapet kan best oppleves når du leier bil. Vi tør påstå at vi har akkurat det du trenger i utvalget vårt, og kjøretøyene våre kommer fra høyt respekterte fabrikanter. Her finner du kategoriene kompaktbiler for deg som reiser på egen hånd eller med din kjære, familiebiler som har mer plass, firehjulstrekkere, premium-modeller vi er stolte av å kunne tilby, eller minibusser som har mange seter og god plass. Sixt bilutleie i Koblenz har de aller meste av det du måtte ønske av biltransport.

 
 • Koblenz
  Andernacher Str. 164
  56070 Koblenz

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Koblenz

  Sixt Bilutleie
  Andernacher Str. 164
  56070 Koblenz

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Bestill leiebil i Koblenz for maksimal fleksibilitet

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Koblenz og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Alle modeller har aircondition installert, så du kan tilpasse inneklimaet til din egen smak. Tredjepartsforsikring er godt for tryggheten. Sixt lar alle kundene sine oppleve full reisefrihet, siden du kan gjøre avtale om døgnåpen uthenting og innlevering av bilen. Det samme gjelder kostnadsfri ombooking eller kansellering. Med smarttelefon kan du velge deg modell ved utlevering, og vi kan også tilby fine tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra fører.

Noe av det du kan oppsøke med leiebil i Koblenz

Straks du har satt deg inn bak rattet kan du utforske den flotte naturen som omkranser Koblenz, med flere koselige landsbyer som gjemmer seg mellom de grønne åsene. Kjør langs Rhinen for å se alle båtene som enten frakter gods eller turister, eller Koblenz slott som troner i et meget imponerende slottsanlegg. Med leiebil fra Sixt i Koblenz kan du også raskt kjøre til større byer som Bonn og Köln, mens de gode motorveiene i Tyskland gjør transporten komfortabel og effektiv.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service