Bilutleie
Kempen
Kollaps
Tyskland // Kempen
Endre personlige detaljer

Leiebil Kempen: Sixt Bilutleie online

Kempen ligger rett øst for storbyområdet Essen, og har en veldig spesiell bykjerne som er omgitt av en sirkel med grøntområder. Mange muligheter åpner seg med leiebil i Kempen, siden du er nært både grensen til Nederland og Tysklands mest folkerike område. Sixt bør være det naturlige valget takket være prisene våre, det store utvalget og de pålitelige kjøretøyene. I utvalget vårt tilbyr vi kategoriene familiebiler til allment bruk, kompaktbiler for deg med litt mindre budsjett, firehjulstrekkere som har god framkommelighet, minibusser, eller luksusmodeller for deg som vil skille deg litt ut. Du vil ikke angre på å bruke Sixt bilutleie i Kempen.

 
 • Kempen

  Sixt Bilutleie
  Hülser Str. 69
  47906 Kempen

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 14:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Bestill leiebil i Kempen og nyt våre tilleggsgoder

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Kempen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får naturligvis fri kjørelengde med samtlige modeller slik at du har full fleksibilitet, og aircondition sørger for effektiv temperatur-regulering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Her kan du gjøre avtale om både å hente og levere bilen etter ditt eget tidsskjema, og oppgraderinger som dieselmotor eller barneseter vil kunne komme godt med når Tyskland skal utforskes.

Bli godt kjent i området med leiebil i Kempen

Midt i sentrum av Kempen ligger et flott torg med en imponerende kirke like ved, og her florerer det av kafeer hvor du kan få et godt innblikk i folkelivet. Badelandet Aquasol litt mot vest i Kempen er et fint sted for familien, og East Cambridgeshire Park vil gi deg ro i sjelen. Mot øst kan du komme deg til storbyer som Köln og Düsseldorf på kort tid, eller kjør mot vest til Nederland og Belgia med alt som er å oppleve der. Du gjør dermed lurt i å leie bil hos Sixt i Kempen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service