Bilutleie i Jena

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Jena

Praktisk ekstrautstyr for alle årstider

Praktisk ekstrautstyr for alle årstider

Ved bredden av elven Saale ligger Jena omringet av bratte fjellskrenter. Her finner du et av Tysklands største universiteter, moderne forskningsinstitusjoner, interessante museer og hyggelige spisesteder. Om kvelden setter den unge studentmassen preg på utelivet. Du finner også en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Jena, med et utvalg kjøretøy som passer for både bedriftsreiser og ferier. Blant våre leiebiler i Jena finner du alt fra kompakte stasjonsvogner til romslige SUV-modeller. Vil du unne deg en luksusbil, har vi også både sportsbiler og cabrioleter i utvalget vårt. Når du leier bil fra Sixt bilutleie i Jena, får du flere goder inkludert i prisen. Om sommeren vil du sette pris på at alle våre biler leveres med air condition installert, og om vinteren får du vinterdekk med på kjøpet. I tillegg har vi lagt inn ubegrenset antall kilometer så du kan besøke byen og nærområdet uten å tenke på kjørelengden. Skal du videre til en skidestinasjon, kan du leie skistativ på vår stasjon for leiebiler i Jena, og du kan forhåndsbestille en GPS så du finner raskt frem. Sixt kan ikke garantere at du får en bestemt bilmodell, men vi sørger for en modell i valgte kategori.
Shopping og sightseeing i Jena og nærområdet

Shopping og sightseeing i Jena og nærområdet

I Jena finner du en av Tysklands eldste rådhus, en astronomisk klokke og en botanisk hage som er verdt et besøk. Frister det med litt shopping, er Goethe Galerie det største kjøpesenteret. Et annet kjøpesenter ligger i første etasje på JenTower, som er et 128 meter høyt tårn med observasjonsdekk i andre etasje. Kjør opp i en av åsene rett på utsiden av byen for den aller beste panoramutsikten. Med en leiebil fra Jena kan du også besøke nabobyen Weimar, eller kjør til palasset Dornburger Schlösser som har stilelementer fra både middelalderen, renessansen og rokokkoperioden i tillegg til en vakker slottshage.
Show more
Greit å vite når du leier i Jena
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Jena?
For å leie en bil med SIXT ved Jena må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Jena.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Jena?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Jena. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 319 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Jena

Hva trenger jeg for å leie en bil i Jena?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Jena?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Jena?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Jena

Vis mer