Bilutleie
Itzehoe
Kollaps
Tyskland // Itzehoe
Endre personlige detaljer

Leiebil i Itzehoe: Sixt Bilutleie Online

Dersom du ønsker et behagelig og stressfritt opphold i Nord-Tyskland, er Sixt bilutleie i Itzehoe noe du absolutt bør vurdere. Du kan reservere et førsteklasses kjøretøy til konkurransedyktige priser, og med våre nyttige tilleggstjenester er det lett å skreddersy leiebilen til din reisesituasjon. Utvalget vårt består av brukervennlige familiebiler, minibusser med ekstra mange seter eller premiummodeller dersom du verdsetter høy kvalitet. Fri kjørelengde er alltid et kjærkomment ekstragode og fås med samtlige modeller, og tredjepartforsikring følger også med helt uten ekstra kostnader.

 
 • Itzehoe

  Sixt Bilutleie
  Edendorfer Str. 51
  25524 Itzehoe

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Itzehoe?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Itzehoe og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vår filial ligger i gangavstand unna togstasjonen, og straks du står ved skranken, vil du bli hjertelig mottatt. Du kan bestille oppgraderinger som barnesete til den lille og navigasjonssystem så du finner fort frem for et mindre ekstrabeløp. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Utforsk Nord-Tyskland med leiebil fra Itzehoe

Itzehoe er en intim liten by plassert ved bredden til elven Stör, og litt lenger sør renner den store elven Elben gjennom landskapet. Noen av de lokale severdighetene i Itzehoe er blant annet St. Lawrence-kirken som har mer enn 700 års historie bak seg, og i museet som er dedikert til kunstneren Wenzel Hablik, vil du finne mye særegen kunst. Ta en tur til Wilstermarsch for å se Tysklands laveste punkt — her befinner du deg nemlig mer enn 3 meter under havnivå. Fra Itzehoe er det vel 100 kilometer til danskegrensen i nord og tar du turen i motsatt retning kommer du til Hamburg på under en time. Prøv en leiebil i Itzehoe for å bli kjent med delstaten Schleswig-Holstein.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service