Bilutleie
Husum
Kollaps
Tyskland // Husum
Endre personlige detaljer

Leiebil Husum: Sixt Bilutleie online

Husum er et glimrende sted for deg som vil oppleve Tysklands nordkyst med de mange flotte byene og bademulighetene. Med en leiebil i Husum står du fri til å velge mellom familiebil til ferieturen, kompaktbil for deg som ønsker et praktisk fremkomstmiddel, eller velg en minibuss som får plass til det meste. Ved vår bilutleie i Husum har du et stort utvalg av kjøretøy, noe som gjør det enkelt å finne den perfekte leiebilen for deg.

 
 • Husum

  Sixt Bilutleie
  Schleswiger Chaussee 96
  25813 Husum

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Sixt gjør livet enklere når du er på tur!

Ønsker du en spesifikk bilmodell, er dette avhengig av tilgjengelighet ved ankomst, men Sixt garanterer alltid at du får en leiebil i ønsket kategori. Ved å klikke på linken ovenfor får du mer informasjon om vår bilutleie i Husum og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Vi tilbyr blant annet navigasjonssystem som kan være godt å ha når du skal navigere deg rundt på havneområdet eller i det koselige bysentrumet, eller for forretningsreisende som skal ta seg til handelsparken eller kongressenteret i Husum. Døgnåpen innlevering etter avtale kan også ordnes på vår stasjon i Husum, og sjåfører under 25 år er velkommen til vår stasjon i Husum.

Oppdag ukjente skatter med leiebil i Husum

Havnebyen Husum er en liten by ved et stort hav, og den byr på maritim sjarme der livet går sin fredfylte gang. Med flott utsikt over Nordsjøen er dette et særdeles godt utgangspunkt for å oppleve nordkysten av Tyskland, og med leiebil i Husum kan du utforske den unike kulturstien som binder sammen de 32 viktigste historiske og arkitektoniske punktene i byen. Et høydepunkt er slottet i Husum som ligger i utkanten av sentrum, og som du absolutt bør få med deg. Sixt er klar til å ta imot din bestilling slik at også du kan få oppleve denne flotte lille byen! Et naturlig utgangspunkt om du vil utforske det nordlige Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service