Bilutleie
Hof
Kollaps
Tyskland // Hof
Endre personlige detaljer

Leiebil Hof: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Hof, en vakker by i den sørøstlige delen av Tyskland som sies å ligge på toppen av Bavaria. Våre stasjoner for bilutleie i Hof har et stort utvalg av kjøretøy i mange forskjellige klasser, der du kan leie både kompaktbil, stasjonsvogn og varebil. Dersom du er her i jobbsammenheng, men likevel ønsker å se mer av området, kan du finne bilmodeller for alle formål på våre stasjoner i Hof, som er lokalisert både ved flyplassen og inne i selve byen.

 
 • Hof

  Sixt Bilutleie
  Kornhausacker 9
  95030 Hof

  Ma. - Fr.07:00 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Er leiebil i Hof noe for meg?

Hos Sixt finner du et bredt utvalg av modeller med forskjellig tilbehør, som for eksempel GPS som gjør det enklere å navigere seg rundt. Dersom du har en stram tidsplan, trenger du ikke å bekymre deg for åpningstidene, siden vår stasjon i sentrum tar imot leiebilen 24 timer i døgnet etter avtale. Ønsker du en spesifikk bilmodell, er dette avhengig av tilgjengelighet ved ankomst, men Sixt garanterer alltid at du får en leiebil i ønsket kategori. Vi tilbyr også leiebil i Hof til sjåfører under 25 år.

Levende historie i Bavaria!

Byen er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å utforske området med egen leiebil, der både Bavaria, Saxony og Thuringia er verdt et besøk. Eller hvorfor ikke kjøre en tur over grensen til Tsjekkia, siden våre leiebiler i Hof også kommer med fri kjørelengde! Hof er perfekt lokalisert ved elven Saale i Bayern og er den viktigste industribyen nord i delstaten. Byen er kjent for sin vakre natur, utallige parker og ikke minst den botaniske hagen, og stedet kan også by på et velbesøkt krigsmuseum. Med egen leiebil i Hof har du en fantastisk anledning til å få med deg noe av det beste av Tysklands natur, kultur og historie, og Sixt sørger for at du kommer deg raskt frem fra sted til sted.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service