Bilutleie
Hildesheim
Kollaps
Tyskland // Hildesheim
Endre personlige detaljer

Leiebil Hildesheim: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Hildesheim i Tyskland! Her finner du akkurat den leiebilen du trenger, uanvhengig av om du er i byen på grunn av jobb eller ferie. Hos Sixt finner du et bredt ut-valg av forskjellige leiebiler som passer for alle behov. Kanskje skal du reise en del rundt i jobb-sammenheng og trenger et raskt kjøretøy? Da finner du mange forskjellige bilmodeller ved vår bil-utleie i Hildesheim, som cabrioleter, stasjonsvogner, firehjulstrekkere og varebiler! Hos oss finner du akkurat den leiebilen du trenger for kunne å utforske byen!

 
 • Hildesheim

  Sixt Bilutleie
  Steuerwalder Str. 108
  31137 Hildesheim

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hva med å satse på Sixt når du trenger leiebil i Hildesheim?

For å gjøre opplevelsen så behagelig som mulig finner du et stort utvalg av tilbehør og ekstra-tjenester. Når du leier bil i Hildesheim, har du blant annet muligheten til å levere tilbake bilen og nøklene utenom åpningstidene etter avtale, noe som gjør det enklere å planlegge reisen. Våre leiebi-ler i Hildesheim er også familievennlige, og du har muligheten til å booke et ekstra barnesete der-som du skulle trenge det. GPS er heller ikke noe problem, men vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere en spesifikk bilmodell. Vi lover likevel at du vil kunne utforske området rundt Hildesheim eller ankomme jobbmøtet i god stil med en bil fra den valgte kategorien.

Reisen til Hildesheim blir vellykket med leiebil fra Sixt!

Hildesheim er en av disse småbyene i Tyskland som man enklest utforsker med leiebil. Her finner du blant annet vakre og historiske kirker, og kirkene Mariendom og St. Michaelis er på UNESCOs verdensarvliste og er derfor alltid verdt et besøk. I denne byen er shoppingmulighetene også mange, så det lønner seg kanskje å la leiebilen stå på parkeringen ved et av byens mange vare-hus mens du koser deg med det byen har å tilby. Eller kanskje du vil overraske kjæresten med en utflukt til de spennende og avslappende spabadene i Bad Salzuflen og Bad Oeynhausen?

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service