Bilutleie
Heilbronn
Kollaps
Tyskland // Heilbronn
Endre personlige detaljer

Leiebil i Heilbronn: Sixt Bilutleie Online

Her i det sørvestlige Tyskland finner du mange velutbygde motorveier, noe som gjør det til en fornøyelse å kjøre rundt i den tyske delstaten Baden-Württemberg. Sixt bilutleie i Heilbronn står på pletten for å hjelpe deg med alt du trenger for å komme i gang med ditt opphold her i det sydvestlige Tyskland. Vi har et bredt utvalg av leiebiler som gjør valget til et luksusproblem. Her finner du for eksempel familiebiler og 4x4 til fornuftige priser, minibusser som er tilgjengelige dersom du har stort reisefølge, og premium modeller som BMW 430 og Audi A6 av ekstra høy kvalitet.

 
 • Heilbronn

  Sixt Bilutleie
  Salzstr. 186
  74076 Heilbronn

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Våre tjenester for leiebil i Heilbronn

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Heilbronn og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du får ubegrenset kjørelengde med de fleste av våre modeller, og air condition gir deg behagelig klima i bilkupéen. Oppgraderinger som automatgir og ekstra sjåførtillatelse kan bestilles for små ekstra beløp, og har du smarttelefon, er det mulig å velge modell når du møter opp hos Sixt. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Heilbronn

Heilbronn er et strategisk trafikalt knutepunkt både i forhold til motorveier, jernbane byens innenlandshavn, og har også kort avstand til storbyer som Stuttgart og Karlsruhe. Kjør til åsen Wartberg for flott utsikt over Heilbronn by, og det naturhistoriske museet har mye spennende du kan få med deg. Langs elven Neckar, som renner gjennom Heilbronn, kan du nyte frodige grøntområder og et aktivt fugleliv. Du kan også foreta landturer og besøke koselige små tettsteder i denne regionen, og skulle det friste med en tur til nabolandet Frankrike, er byen kun vel 100 kilometer unna den franske grensen. Det venter deg mange spennende opplevelser med leiebil fra Heilbronn.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service