Bilutleie
Hanau
Kollaps
Tyskland // Hanau
Endre personlige detaljer

Leiebil Hanau: Sixt Bilutleie online

Hanau er en forstad til Frankfurt, som er Tysklands økonomiske senter, og dermed er det ypperlig å leie bil i Hanau dersom du er her for business. Sixt bilutleie har et utvalg som passer både for alenereisende eller deg som kanskje har med deg hele avdelingen på konferanse, og prisene våre er alltid helt i lavsjiktet. Her finner du kategoriene familiebiler til praktisk bruk, kompaktbiler som bruker lite drivstoff, minibusser med mange seter, solid 4x4 eller luksusmodeller så du kan gi bedriften din et godt ansik utad. Vi har dermed kjøretøy i alle prisklasser, og spør gjerne våre serviceinnstilte ansatte om reisetips.

 
 • Hanau
  Dörnigheimer Str. 9-12
  63452 Hanau

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Hanau

  Sixt Bilutleie
  Dörnigheimer Str. 9-12
  63452 Hanau

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du skaffer deg leiebil i Hanau

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Hanau og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Én av filialene våre er strategisk plassert på Hanau sentralstasjon, og det er også muligheter for å velge modell ved utlevering på en av stasjonene våre. Du får alltid fine ekstragoder som tredjepartforsikring og vinterdekk med på kjøpet, og kostnadsfri ombooking eller kansellering av bestillingen kan fint ordnes med. Prøv gjerne også våre praktiske tilleggstjenester. Navigasjonssystem og automatgir er bare noen av dem.

Ting du kan oppleve med leiebil i Hanau

Hanau har et fint bysentrum med kvadratiske bygårder, og dermed er det lett å orientere seg rundt. På det store torget midt i byen vil du få en smakebit av dagliglivet i Hanau, og langs elvebredden til Kinzig vil du se mange fine parkområder. Frankfurt ligger en rask kjøretur mot vest, og med skyskraperne i sentrum vil du få ekte storbyfølelse. Philippsruhe slott er vel verdt å få med seg, og det er store skogområder mot øst der du kan glemme asfaltjungelen for en stund. Du vil få et godt førsteinntrykk av Tyskland med Sixt bilutleie i Hanau.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service