Bilutleie på Hamm

 

Mest populære i Hamm

*Prisene ble beregnet den 01.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Hamm som starter den 09.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Hamm-stasjon

Adresse

Hellweg 44, 59063 Hamm, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:30 - 16:30
Lør
08:00 - 11:00

Våre tjenester ved Hamm

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Hamm, knutepunktet i området Ruhrgebiet! En fornyet region, etter en fortid preget av stål og kullminer, utgjør området nå et unikt reisemål fullt av overraskelser. Ved å ta vare på sin arv fra industritiden på kreative måter, kan du for eksempel oppleve banebrytende kunst i en omarbeidet gasstank eller smelteovn. Leier du en bil i Hamm får du enkel tilgang til byens mange opplevelser, som Pauluskirken og deres egen dyrepark til fornøyelse for de små. Ta bilen Vestover mot nabobyene Dortmund og Essen hvor du kan oppleve områdets industrielle fortid ved flere museer og severdigheter samt besøke flere unike minnesteder og muséer fra andre verdenskrig. Med egen leiebil fra Sixt legger du til rette for en stressfri og behagelig reise i en spennende del av Tyskland.
Komfort og fleksibilitet på reise

Komfort og fleksibilitet på reise

Her på Sixt gjør vi det enkelt for deg å finne den perfekte leiebilen for din reise og dine behov. Uansett om du er på forretningsreise eller oppdagelsesferd i Tyskland, vil vår mangfoldige bilpark kunne komme deg og ditt reisefølge i møte. Velg mellom kompakte sedaner, romslige minibusser og brukervennlige stasjonsvogner. Vi sørger alltid for at du får en bil i den kategorien du har booket, men gjør oppmerksom på at spesifikke modellers tilgjengelighet kan variere ved ankomst. For at du skal kunne senke skuldrene og nyte en bekymringsløs reise har vi inkludert fri kjørelengde og vinterdekk i prisen på samtlige leiebiler i Hamm. Optimaliser din leiebil enkelt med våre gunstige tilleggstjenester som for eksempel LDW-forsikring og GPS.
Show more

Greit å vite når du leier på Hamm

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Hamm?
For å leie en bil med SIXT ved Hamm må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hamm.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Hamm?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 282 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Veien til Sixt
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW iXM60
BMW iXM60
BMW M3 Limousine
BMW M3 Limousine
Range Rover Velar
Range Rover Velar
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Defender 110
Defender 110
VW Beetle
VW Beetle
Audi A5 Convertible S tronic
Audi A5 Convertible S tronic
BMW M4 Cabrio
BMW M4 Cabrio
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
BMW M8 Convertible
BMW M8 Convertible

Vanlige spørsmål om leie på Hamm

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Hamm?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Hamm?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?