Bilutleie
Hamm
Kollaps
Tyskland // Hamm
Endre personlige detaljer

Leiebil Hamm: Sixt Bilutleie online

Hamm ligger i utkanten av metropol-området Essen, og det er mange opplevelser som venter på deg når du disponerer ditt eget kjøretøy. Vi har flere filialer i dette området, dermed er vi aldri langt unna hvis du skulle trenge hjelp. Spør gjerne også våre lokalkjente medarbeidere om det beste å se og oppleve i Tysklands mest folkerike region. Du gjør lurt i å benytte deg av Sixt når det skal leies bil i Hamm. I utvalget vårt har du kategoriene kompaktbiler som tar lite plass og bruker lite drivstoff, brukervennlige og praktiske familiebiler, robuste firehjulstrekkere, minibusser så du får med hele reisefølget, eller sportsbiler for litt ekstra spenning.

 
 • Hamm

  Sixt Bilutleie
  Hellweg 44
  59063 Hamm

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30
  Lø.08:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Slik skaffer du deg leiebil i Hamm

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Hamm og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du finner oss blant annet på Hamm togstasjon siden det er et naturlig ankomststed. Tilleggsgoder som tredjepartsforsikring og vinterdekk fås inkludert uten ekstra kostnader. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Gratis kansellering og ombooking kan avtales ved bestilling, og tilleggstjenester som automatgir og barnesete kan fort bli dine hvis du ønsker det.

Se mye nytt og spennende med leiebil i Hamm

Som vanlig i Tyskland har Hamm egen dyrehage hvor hele familien kan hygge seg, og restauranter florerer det av. Lengre mot vest ligger fritidsparken Radbodsee som er et paradis for de yngre, og mot sør er det store grøntområder hvor du kan nyte roen. I kort avstand unna ligger et storslått hindutempel, et imponerende syn som raskt vil få deg til å ta frem kameraet. Kjør gjerne lenger østover mot Essen og alt dette metropol-området kan by på, eller ta en tur langs elven Lippe og se vakre landskaper. Mye blir enklere når du prøver Sixt bilutleie i Hamm.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service