Bilutleie i Grevenbroich

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Grevenbroich

Hvordan skaffe leiebil i Grevenbroich?

Hvordan skaffe leiebil i Grevenbroich?

Sixt sitt serviceinnstilte team i Grevenbroich vil med glede skaffe deg en leiebil når du besøker den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen. Med et eget kjøretøy kan du selv bestemme reisetidene og reiseruten. Med beliggenhet like sør for Düsseldorf, en av Tysklands viktigste industrisentrum, har du lett tilgang til hele Ruhr-området med en leiebil fra Grevenbroich. Velg mellom praktiske bybiler samt luksuskjøretøy som gi deg ekstra kjørekomfort. Sixt har også familiebiler og minibusser med plass til mange passasjerer, og air condition finnes installert i samtlige modeller for effektiv temperaturregulering. Fri kjørelengde er også inkludert og gjør at hele Grevenbroich og det vestlige Tyskland blir lett tilgjengelig. Du finner vår stasjon for bilutleie i Grevenbroich strategisk plassert i bysentrum.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Grevenbroich og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Oppgraderinger du finner hos oss, er blant annet ekstra forsikringer, GPS så du slipper kartlesing samt barnesete så alle kan sitte trygt. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. For din reisefrihet og fleksibilitet tilbyr vi også døgnåpen service for innlevering av leiebilen etter avtale.
Hva kan du se og gjøre med leiebil i Grevenbroich?

Hva kan du se og gjøre med leiebil i Grevenbroich?

Grevenbroich er et ypperlig sted for deg litt bort fra storbyens kjas og mas, men samtidig ha kort kjørevei til storbyer som Köln og Düsseldorf. Ta en rundtur i Grevenbroich sentrum for å få med deg den tilbakelente atmosfæren, og ta gjerne en kopp kaffe på en kafé mens du ser på menneskene som passerer. Det er ikke langt til Hülcrath slott som er et praktfullt byggverk, og ta familien med til den nærliggende dyrehagen der du kan få nærkontakt med de mange dyrene. Sixt ordner med en moderne leiebil i Grevenbroich og gir deg full reisefrihet.
Show more
Greit å vite når du leier i Grevenbroich
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Grevenbroich?
For å leie en bil med SIXT ved Grevenbroich må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Grevenbroich.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Grevenbroich?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Grevenbroich. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 258 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Service under og etter utleien
(4,7)
Kjøretøyet
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Grevenbroich

Hva trenger jeg for å leie en bil i Grevenbroich?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Grevenbroich?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Grevenbroich?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Grevenbroich

Vis mer