Bilutleie
Gotha
Kollaps
Tyskland // Gotha
Endre personlige detaljer

Leiebil Gotha: Sixt Bilutleie online

Gotha er en by av rimelig størrelse i det sentrale Tyskland. Dermed har du mange muligheter herfra med leiebil, siden dette er et kompakt land med gode og effektive motorveier. Enten du allerede befinner deg i nærområdet eller har tenkt å reise hit er det ingen problem å skaffe et kjøretøy hos oss. Utvalget vårt inneholder nye, spennende modeller fra verdensledende fabrikanter. Velg blant kategoriene sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, bensingjerrige kompaktbiler, solide 4x4, minibusser hvis du har mye å frakte, eller luksusmodeller for den som vil ha noe spesielt. Sixt bilutleie i Gotha er klar til dyst for å gi deg en spennende kjøreopplevelse!

 
 • Gotha

  Sixt Bilutleie
  Ohrdrufer Str. 42 c
  99867 Gotha

  Ma. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Lett å skaffe seg en leiebil i Gotha

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Gotha og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vinterdekk kommer installert på bilen dersom forholdene tilsier det, og ubegrenset kjørelengde gjør at det meste av Tyskland ligger åpent for deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan bestille henting og levering av kjøretøyet hele døgnet, og fine oppgraderinger som barnesete eller ekstra fører kan lett skaffes for et ubetydelig ekstrabeløp.

Muligheter som byr seg med leiebil i Gotha

Det naturlige midtpunktet i Gotha er det store slottet og parken som omringer bygningen, og her finnes også museer og turstier. Se også alle de vakre blomstene i den østlige delen av parken om sommeren, og rett mot nord ligger bysentrum med mange koselige kafeer og torg. En rask kjøretur østover ligger den større byen Erfurt som har særdeles mye å by på av middelaldersk byggestil, og en dagstur til storbyen Frankfurt mot sydvest er fullt mulig. Her venter alle storbyens opplevelser og muligheter. Flere fine naturområder ligger i rimelig kjøreavstand unna, så ikke nøl med å leie bil hos Sixt i Gotha.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service