Bilutleie
Görlitz
Kollaps
Tyskland // Görlitz
Endre personlige detaljer

Leiebil Görlitz: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Görlitz! Du finner oss i mange byer i Tyskland, og Görlitz er intet unntak. Med en leiebil fra Görlitz kan du utforske både byen og de vakre områdene i det nord-østlige Tyskland, og med vårt brede utvalg av forskjellige kjøretøy finner du alltid en bilmodell som passer for dine behov. Hos vår bilutleie i Görlitz finner du blant annet stasjonsvogner til hele fami-lien, eller sats på en varebil fra dersom du planlegger å transportere bagasje eller varer. Vår stasjon ligger i nærheten av togstasjonen, noe som gjør det enkelt når du skal leie bil i Görlitz.

 
 • Görlitz

  Sixt Bilutleie
  Bahnhofsstrasse 74
  02826 Görlitz

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 11:00
  Sø.09:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

En eget kjøretøy er alltid en god idé!

Görlitz er en flott liten by som inviterer til utforskning med en leiebil fra Sixt. Hos oss finner du et bredt utvalg av modeller med forskjellig tilbehør, og du har muligheten til å booke en bilmo-dell med barnesete hvis du planlegger å ta med deg hele familien på tur. Hos Sixt er det også mulig å levere tilbake leiebilen 24 timer i døgnet etter avtale. Husk at vi ikke kan garantere en bestemt bilmodell, men du får alltid et kjøretøy i valgte kategori.

Opplev en helt spesiell verden i schlesiske Görlitz

Görlitz er en liten og historisk by i det nordøstlige Tyskland som byr på mange spennende opp-levelser som man ikke finner andre steder. Her finner du en liten bykjerne bestående av gamle byg-ninger, og siden byen er liten, er det enkelt å bli kjent og utforske det byen har å by på av historiske bygninger, eller nyte et måltid schlesisk mat som skiller seg fra den klassiske middagen du er vant til. Når du er ferdig med byturen, bør du sette deg i bilen og se områdene som ligger rundt denne østtyske perlen, og har du tid til overs, kan du også ta turen til søsterbyen Zgorzelec rett over gren-sen til Polen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service