Bilutleie
Garching
Kollaps
Tyskland // Garching
Endre personlige detaljer

Leiebil Garching: Sixt Bilutleie online

Garching ligger like i utkanten av storbyen München. Dermed har du ypperlige muligheter til å oppleve både det urbane og i tillegg vakker natur som det sørlige Tyskland er kjent for. Du har store muligheter til å komme tett innpå flotte attraksjoner med leiebil i Garching, og Autobahn vil sørge for at transporten vil bli både rask og effektiv. I utvalget vårt har du kategoriene kompaktbiler som passer ypperlig til gatebruk, familiebiler til dagligdags bruk, premium-modeller for deg som ønsker noe utenom det vanlige, eller minibusser som har ekstra mange seter. Du vil være i trygge hender når du benytter deg av Sixt bilutleie i Garching.

 
 • Munich Garching

  Sixt Bilutleie
  Schleißheimer Straße 89
  85748 Garching

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt å skaffe en leiebil i Garching

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Garching og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Her vil du få god bruk for ubegrenset kjørelengde som alltid er inkludert, og gratis kansellering eller ombooking av ordren er heller ikke noe problem. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du får aircondition installert i samtlige modeller, og oppgraderinger som skiboks eller ekstra fører kan ordnes for små ekstrakostnader.

München ligger åpent for deg med leiebil i Garching

Garching er omringet av bølgende åkerlandskap som gir deg god oversikt, og ved innsjøen Feringa er det fine friluftsområder. Sjansen er nok stor for at du vil dra til München når du er i Garching, og det med god grunn. München har et av Tysklands største bysentrum og en overflod av praktfull arkitektur. Spesielt under Oktoberfesten er München full av liv. En kjøretur til innsjøen Starnberger kan også anbefales, og på museet for moderne kunst Buchheim kan du nyte nydelig utsikt. Prøv Sixt for å få med deg alle de fine opplevelsene som finnes i Garching og området rundt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service