Bilutleie i Freiburg

 

Mest populære i Freiburg

*Prisene ble beregnet den 02.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Freiburg gods-verftet som starter den 09.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Freiburg

Hvordan skaffe leiebil i Freiburg?

Hvordan skaffe leiebil i Freiburg?

Sixt tilbyr rimelig og tilgjengelig bilutleie i Freiburg, og siden vi har over 100 års erfaring i bransjen, vet vi å levere gode kundeopplevelser. Utvalget vårt av kjøretøy passer for alle reiseformål, og prisene våre gjør at det fort er penger å spare. Avhengig av hvilken filial du fortrekker, kan du velge blant kategorier som 4x4 og stasjonsvogn for langturer, luksusmodeller dersom du vil ha noe spesielt eller minibusser som får plass til storfamilien eller mindre grupper. Tredjepartforsikring er inkludert med alle leiebiler og fri kjørelengde kommer med de fleste modeller for at du skal slippe å bekymre deg over antall tilbakelagte kilometer.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Freiburg og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Som tilleggstjenester kan du velge både ekstra ansvarsforsikring, GPS og ekstra sjåførtillatelse for en rimelig penge. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Våre filialer er plassert ved motorvei 3, slik at du enkelt kommer deg videre fra Freiburg og rundt i delstaten Baden-Württemberg.
Oppdag Breisgau-regionen med leiebil i Freiburg

Oppdag Breisgau-regionen med leiebil i Freiburg

Freiburg ligger nesten litt bortgjemt helt i det sørvestlige Tyskland, med kort avstand til både Frankrike og Sveits. Dette er et vakkert område som grenser til den såkalte svarte skogen, som innbyr til landturer. I Freiburg gamleby eller "Altstadt", vil du også se mange spennende gamle byggverk. Det er kort kjøreavstand til byer som Strasbourg og Basel, som også er tilholdssted for mange kongresshaller, og er du interessert i kunst, bør du ta turen til Augustinermuseet. Har du familien med deg, er den kunstige innsjøen Seepark en ettertraktet destinasjon med mange aktivitetstilbud og rekreasjonsmuligheter. Få mest mulig ut av leiebilen i Freiburg og denne delen av Tyskland.
Show more

Greit å vite når du leier i Freiburg

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Freiburg?
For å leie en bil med SIXT ved Freiburg må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Freiburg.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Freiburg?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Freiburg. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 1026 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Veien til Sixt
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,3)

Vanlige spørsmål om leie i Freiburg

Hva trenger jeg for å leie en bil i Freiburg?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Freiburg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Freiburg?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Freiburg

Vis mer