Bilutleie
Freiburg
Kollaps
Tyskland // Freiburg
Endre personlige detaljer

Leiebil i Freiburg: Sixt Bilutleie Online

Sixt tilbyr rimelig og tilgjengelig bilutleie i Freiburg, og siden vi har over 100 års erfaring i bransjen, vet vi å levere gode kundeopplevelser. Utvalget vårt av kjøretøy passer for alle reiseformål, og prisene våre gjør at det fort er penger å spare. Avhengig av hvilken filial du fortrekker, kan du velge blant kategorier som 4x4 og stasjonsvogn for langturer, luksusmodeller dersom du vil ha noe spesielt eller minibusser som får plass til storfamilien eller mindre grupper. Tredjepartforsikring er inkludert med alle leiebiler og fri kjørelengde kommer med de fleste modeller for at du skal slippe å bekymre deg over antall tilbakelagte kilometer.

 
 • Freiburg gods-verftet
  Berta-Ottenstein-Str. 4
  79106 Freiburg im Breisgau

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Freiburg gods-verftet

  Sixt Bilutleie
  Berta-Ottenstein-Str. 4
  79106 Freiburg im Breisgau

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Freiburg?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Freiburg og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Som tilleggstjenester kan du velge både ekstra ansvarsforsikring, GPS og ekstra sjåførtillatelse for en rimelig penge. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Våre filialer er plassert ved motorvei 3, slik at du enkelt kommer deg videre fra Freiburg og rundt i delstaten Baden-Württemberg.

Oppdag Breisgau-regionen med leiebil i Freiburg

Freiburg ligger nesten litt bortgjemt helt i det sørvestlige Tyskland, med kort avstand til både Frankrike og Sveits. Dette er et vakkert område som grenser til den såkalte svarte skogen, som innbyr til landturer. I Freiburg gamleby eller "Altstadt", vil du også se mange spennende gamle byggverk. Det er kort kjøreavstand til byer som Strasbourg og Basel, som også er tilholdssted for mange kongresshaller, og er du interessert i kunst, bør du ta turen til Augustinermuseet. Har du familien med deg, er den kunstige innsjøen Seepark en ettertraktet destinasjon med mange aktivitetstilbud og rekreasjonsmuligheter. Få mest mulig ut av leiebilen i Freiburg og denne delen av Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service