Bilutleie
Frechen
Kollaps
Tyskland // Frechen
Endre personlige detaljer

Leiebil i Frechen: Sixt Bilutleie Online

Frechen er en av forstedene til storbyen Köln, og med leiebil fra Sixt i Frechen har du et godt utgangspunkt for å utforske både Köln og Düsseldorf som ligger en kort kjøretur mot nord. Vi har kjøretøy som passer for alle anledninger, og vi er blant de eldste leiebiltilbyderne på markedet. I utvalget vårt finner du økonomibiler som er milde mot reisebudsjettet, minibusser med ekstra god plass, premiumbiler for den kresne eller normale familiebiler i forskjellige utgaver. Med ubegrenset kjørelengde og air condition som kommer med samtlige leiebiler, kan du foreta langturer i Tyskland uansett reiseformål og utetemperatur.

 
 • Frechen

  Sixt Bilutleie
  Kölner Str. 193
  50226 Frechen

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Skreddersy din leiebil i Frechen

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Frechen og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan bestille oppgraderinger over nett eller telefon, og noe av det vi kan by på i Frechen, er navigasjonssystem og barnesete for en mer bekvem biltur. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Spør gjerne våre lokalkjente medarbeidere om reisetips i området eller eventuelle uklarheter i leiebilavtalen.

Mye å oppleve med leiebil i Frechen

Vi har plassert vår stasjon i et stort handelsområde, og dermed kan du bunkre opp bagasjerommet dersom du skal ut på langtur. Et par minutters kjøretur mot sørvest ligger bysentrum med mye fin arkitektur, og der finner du også mange interessante museer du kan besøke. Det er rimelig kjøreavstand til byer som Bonn, Düsseldorf og Köln, så hvis du er her i jobbsammenheng, har du mange fordeler med en leiebil i Frechen. Du kan foreta oppdagelsesturer ved bredden av elven Rhinen som renner gjennom denne regionen, og mot vest kan du se de enorme gruvene i Etzweiler. La Sixt bilutleie i Frechen ordne med transporten for deg i det vestlige Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service