Bilutleie på Flensburg

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Flensburg-stasjon

Adresse

Zur Bleiche 45, 24941 Flensburg, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
06:00 - 20:00
Lør
06:00 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Flensburg

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Harrislee i Flensburg! Her i denne trivelige byen på Tysklands side av grensen mot Danmark finner du vår utleiestasjon i bydelen Harrislee. Fra Harrislee kan du nesten se over til Danmark tvers over Flensburgfjorden. Med leiebil fra Harrislee i Flensburg står du fritt til å kjøre over landegrensen til Jylland der du kan gjøre et kupp i en av grensebutikkene, eller ta kjøreturen videre sørøver i Tyskland langs Autobahn som strekker seg like ved. Selve Flensburg og Harrislee har også sine attraksjoner og muligheter, spesielt den vakre fjorden med sine naturopplevelser, det flotte Flensburger-fortet, historiske vindmøller og kirkebygninger. Her er det noe for enhver smak, og med en leiebil fra Harrislee i Flensburg har du stor reise- og opplevelsesfrihet.
Kryss grensen med egen leiebil fra Sixt

Kryss grensen med egen leiebil fra Sixt

For at du skal kunne velge et kjøretøy som passer dine behov, tilbyr Sixt en rekke ulike leiebiler her i Harrislee i Flensburg. Vi har sedaner og stasjonsvogner for familien, sportsbiler og cabrioleter du kan krysse grensen med, kraftige 4x4 for lengre bilturer langs Autobahn eller vare- og lastebiler for transport av varer eller bagasje. Sixt garanterer at du får en bilmodell i valgte kategori, men en spesifikk modell er avhengig av tilgjengelige modeller ved ankomst. Når du ankommer Flensburg, kan du enkelt velge modellen du ønsker deg med vår egen app på smarttelefonen din, og det er mulig å avtale innlevering av kjøretøyet utenom våre ordinære åpningstider. Ubegrenset kjørelengde kommer godt med i området, og tredjepartforsikring er også inkludert. Trenger du GPS, barnesete eller ønsker bil med dieselmotor, kan du forhåndsbestille dette via telefon eller her på nettsidene våre.
Show more
Greit å vite når du leier på Flensburg
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Flensburg?
For å leie en bil med SIXT ved Flensburg må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Flensburg.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Flensburg?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 751 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på Flensburg

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Flensburg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Flensburg?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Flensburg

Vis mer