Bilutleie i Essen

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Essen

La oss tilpasse din leiebil i Essen etter dine behov

La oss tilpasse din leiebil i Essen etter dine behov

Essen ligger i selve senteret for Tysklands industri-området, også kalt Ruhr-området. Er du her i forbindelse med forretninger, er det praktisk å benytte seg av en av våre leiebiler slik at du kommer lett frem i denne regionen. Vi har kjøretøy fra anerkjente leverandører, og utvalget passer for alle reisebudsjetter. Velg mellom økonomibiler som er milde mot lommeboken, luksusmodeller dersom du er ute etter noe helt spesielt, eller stasjonsvogn og SUV med god plass. Air condition er installert i alle Sixt sine leiebiler, noe som gjør at du alltid kan ha en behagelig kupé temperatur, og tredjepartforsikring vil øke tryggheten underveis. Du finner en av våre filialer for bilutleie på Essen sentralstasjon som er svært praktisk dersom du ankommer med tog.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Essen og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. På nettsidene våre har du full oversikt over tilleggstjenestene vi tilbyr, deriblant GPS, automatgir og ekstra sjåførtillatelse. Dette kan skaffes for ubetydelige ekstrabeløp, og de fleste av våre stasjoner har døgnåpen tjeneste for innlevering etter avtale. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Spør også våre erfarne ansatte om alt som måtte ligge deg på hjertet.
Oppdag Tysklands Ruhr-område med leiebil fra Sixt

Oppdag Tysklands Ruhr-område med leiebil fra Sixt

En leiebil i Essen gjør at du blir helt uavhengig av kollektivtrafikken i dette store byområdet, og gjør at du kan utforske Essen og omegn i ditt eget tempo. Kjør til shoppingsenteret Einkaufsstadt der du kan finne noe for enhver smak, og gå ikke glipp av den gamle kullgruven Zeche Zollwerein som ligger på verdensarvlisten. Werden gamleby i Essen sentrum er svært vakker og gir deg et glimt av hvordan livet i Tyskland var i Middelalderen. Få fullt utbytte av din leiebil i Essen og se byen fra sin beste side.
Show more
Greit å vite når du leier i Essen
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Essen?
For å leie en bil med SIXT ved Essen må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Essen.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Essen?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Essen. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 1052 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,5)
Kjøretøyretur
(4,3)
Kjøretøyet
(4,1)

Vanlige spørsmål om leie i Essen

Hva trenger jeg for å leie en bil i Essen?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Essen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Essen?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Essen

Vis mer