Bilutleie i Erlangen

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Erlangen

Hvordan bestiller du leiebil i Erlangen?

Hvordan bestiller du leiebil i Erlangen?

Har du tenkt deg til regionen Mittelfranken vil du oppleve mye tysk natur siden det er langt mellom de store byene. Befolkningen her blir også oppfattet som spesielt vennlig og imøtekommende. Du har en flott mulighet til å få med deg alle severdighetene i denne delen av Tyskland når du har egen leiebil, og Sixt har kjøretøy i mange forskjellige prisklasser. Velg fritt mellom kategoriene kompaktbiler hvis du ikke trenger mye plass, familiebiler for dagligdags bruk, 4x4 for mer utfordrende turer, luksusmodeller for litt ekstra kvalitet, eller varebiler så du har mye bagasjeplass. Med ekspresskranken vår går det raskt å ordne med bilutleie i Erlangen.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Erlangen og ekstratjenestene som er tilgjengelig. Det er muligheter for både å hente og levere kjøretøyet til den tiden som måtte passe deg best, og siden du alltid kan gjøre avtale om å ombooke eller kansellere ordren din får du maksimal fleksibilitet. Med smarttelefonen din kan du velg modell ved utlevering, og kanskje en VW Tiguan eller den store Opel Vivaro kunne være noe. For at du raskt kan regulere temperaturen er aircondition alltid installert, og fine tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra fører vil du få god nytte av.
Ting du kan se og gjøre med leiebil i Erlangen

Ting du kan se og gjøre med leiebil i Erlangen

Midt i Erlangen ligger det en stor slottspark, og det tilhørende slottet er selvsagt et vakkert syn. Slottsparken grenser til en nydelig botanisk hage hvor du kan få sett alskens flora, og det er mange fine spisesteder i nærheten. Erlangen ligger like nord for storbyen Nürnberg hvor severdighetene og shoppingmulighetene står i kø. I Nürnberg kan du for eksempel besøke det tyske nasjonalmuseet og Nicolaus Copernicus planetarium. Du vil få et godt førsteinntrykk av det sentrale Tyskland når du leier bil hos Sixt i Erlangen.
Show more
Greit å vite når du leier i Erlangen
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Erlangen?
For å leie en bil med SIXT ved Erlangen må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Erlangen.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Erlangen?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Erlangen. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Erlangen

Hva trenger jeg for å leie en bil i Erlangen?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Erlangen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Erlangen?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?